Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

biała kiełbasa parzona ugotowana a później smażona

Polecane posty

Gość gość

Witam, zrobiłam dziś zupę na bazie maślanki i wywaru z włoszczyzny i białej kiełbasy i teraz problem jest taki, kiełbasa nie jest za smaczna - czy jak ją podsmażę na patelni wyjdzie coś z tego? Smażone zawsze trochę smaczniejsze niż gotowane ale się zastanawiam czy nie za dużo tej obróbki ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

×