Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy iść, odbyć I raz z prostytutką

Polecane posty

Gość gość

Mam poważne wahania, bo mimo, że mam na karku już te 30 lat, nie mam tego I razu za sobą, a intuicja mówi mi, że nic szczególnego w najbliższym czasie się nie zmieni. Brzydki nie jestem, ale nie mam tzw bajery. Próbowałem podrywać przez internet kilka razy, ale nic z tego nie wyszło. Do tego upatrzyłem sobie z 2, 3 panienki na roksie, do których z chęcią bym się wybrał. Atrakcyjne, młode, rześkie i niedrogie... Ale mam wątpliwości, bo nie wiem, czy to nie wywoła skutku odwrotnego, do zamierzonego. Jestem z natury wrażliwym człowiekiem. Mam na myśli niesmak, poczucie winy, itd... Z drugiej strony, nie chcę umrzeć jako prawiczek, bo to raczej nienaturalne i chciałbym zaznać w końcu trochę "tej" przyjemności.

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
no to umrzyj jako prawiczek, w te albo we w te

Gość gość
nie kumam. To w te, czy we wte?

Gość gość
a tam bajera, kobieta też człowiek i głównie patrzymy na wygląd. Może jednak niezbyt atrakcyjny jesteś? Zmień zdjęcie profilowe na lepsze, daj sobie trochę czasu a jak nie to zostaje zapłacić..

Gość gość
jak masz watpliwosci to sie nigdy na nic nie zdecydujesz. wez zycie w swoje rece i zdecyduj. jak chcesz w koncu poczuc jak to jest to zadzwon do jednej

Gość gość
Kilka razy usłyszałem, że przystojny jestem (od różnych znajomych, w tym takich, którzy mnie nie lubią). Sam siebie uważam za przeciętnego, a nie widzę u siebie żadnego defektu, który zakwalifikowałby mnie jako brzydala. A próbowałem podrywać na czatach, z paroma się spotkałem w realu, ale każde spotkanie skończyło się na pogawędce o pierdołach... Nie umiem rozmawiać, przejść do sedna. i tak dalej... A z jedną z tych prostytutek nawet gadałem, przez tel. Chciałem się umówić nawet, ale za dużo stresu to we mnie wywoływało. Zawsze przekładałem na później i w końcu nie poszedłem