Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co po maturze z WOSu i Geografii ?

Polecane posty

Gość gość

Jakie kierunki polecacie. Ja mysle o Logistyce, Historii, Geografii i Zarzadzaniu. Mam jeszcze jedno pytanie czy z przedmiotami ktorych wyniki sa w okolicach 50 % jest sens skladac na uczelnie typu Uniwersytet w Lodzi, Poznaniu, Toruniu lub na Politechnice czy sobie odpuscic i skladac do gorszych szkol typu PWSZ

Gość gość
również zdawałam maturę z wosu, długo się zastanawiałam i w końcu postawiłam na kierunek prawo w biznesie na WSB - w sam raz by zdobyć wiedze potrzebną do ruszenia z własną firmą :)

Gość gość
Idz na wat, tam przyjmują wszystkich a jak umiesz lizać dupę to zrobia z Ciebie doktora

Gość oewsb
Dobry wieczór, Trzymamy kciuki za Twój własny biznes! :) Nie zapommij odwiedzić Biura Karier Wyższej Szkoły Bankowej, w którym wspieramy naszych studentów pod kątem zawodowym (praca, staże, praktyki, studia zaoczne + praca)? Czy udało Ci się skorzystać z naszej wakacyjnej promocji? Przypominam Państwu również o naszej aktualnej promocji trwającej do 30go września - 0 zł wpisowego. Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do zadawania mi pytań Renata Mazur, Online Ekspert WSB studia I stopnia