Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kubaguzik1995

patologia czy ja jestem patologia?

Polecane posty

witam otóz nie odzywam się zbytnio jestem takim odmiencem szkoła sam towarzystwo się nie odzywam ogólnie patologia to odbieg od normy pytam czy w takim razie jestem patologiczny prosze o stwierdzenie ...

Gość gość
dziecko ty wiesz co to jest patologia? z opisu raczej wynika że jesteś przeciwieństwem patologii bo patologia łączy się w grupy chla alkohol bierze narkotyki i dokonuje przestępstw

ogólnie to biore mam z tym problem ale to inna kwestia powiedzmy że byłem taki jak nie brałem i bym nie brał pani mówiła że to odbieg od normy więc powiedzmy że jestem inny niż inni to jestem patologiczny tak mnie kiedyś nazywali

Gość gość
a czy ty tam wyzej wiesz jaka jest definicja patologii? «nieprawidłowe zjawiska występujące w życiu społecznym» coś nienormalnego, nieprawidłowego To nie tylko alkoholizm, narkotyki i reszta

Jesteś małomówny,to dobra cecha u faceta i nie świadczy o patologii.Jedno z moich ulubionych przysłów mówi:"Błogosławieni Ci,którzy nie mając nic do powiedzenia nie oblekają tego faktu w słowa".

Gość gość
"a czy ty tam wyzej wiesz jaka jest definicja patologii? «nieprawidłowe zjawiska występujące w życiu społecznym» coś nienormalnego, nieprawidłowego To nie tylko alkoholizm, narkotyki i reszta " a czy to coś nienormalnego bycie małomównym? moim zdaniem nie! każdy człowiek z natury jest inny i ma pewne cechy które się mieszczą w normalności nienormalni są ludzie którzy mają nałogi i czynią rzeczy zabronione przez prawo i to jest patologia

heh ogolnie ja to robie przez znajomych ale staram sie to rzucic charakternie zeby nie byc patologicznym tylko że to nie jest normalne że nie mam kolegów w klasie tzn jakiś mam ale nikt nie chce ze mną siedziec od gimnazjum sporadycznie