Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z facetem

Polecane posty

Gość gość

Za chwilę zostawi mnie facet, którego bardzo kocham. Często mnie tym straszy, mieszkamy razem od niespełna czterech miesięcy w moim domu, bardziej z jego inicjatywy, tzn., też bardzo tego chciałam, kocham go bardzo, ale nie potrafimy ze sobą rozmawiać. Jest dobrze kiedy jak on to mówi nic nie wymyślam i o nic się nie czepiam. Potrafi byc cudowny bardzo pokochał moje dzieciaki z małżeństwa, pomaga mi w domu prawie we wszystkim, pracuje, ale na swoje utrzymanie daje mi 600 zl.(jedzenie i rachunki ) a wybrzydza i wymyśla , kiedy jest więcej jedzenia w lodówce to on resztek jadł nie bedzie, kiedy robie zakupy mniejsze codziennie to też problem, że nie ma co jeść. W gniewie wypomina mi wiele rzeczy a to że nie mam znajomych, innym razem jeśli wyjde to że juz nie mogłam w domu usiedzieć. Ja musze wszystko rozumieć a on nic nie musi. Nie ma ochoty nigdzie ze mna wychodzić. Nie potrafie przestac go kochać. Cierpie, jestem ciągle smutna, ale kiedy widze jak dzieciaki go uwielbiają i on też jest bardzo za nimi to nie potrafie z niego zrezygnować. Kurcze im gorzej mnie traktuje tym bardziej go kocham. Zostawił dla mnie dom rodzinny, pracę, znajomych, przeprowadził się 70 km, a nie potrafi o nas zawalczyć, często proponuję rozmowę na spokojnie a on że co ja znowu chce, najlepiej jesli nie bede sie wogole oddzywac to bedzie dobrze tak mi mówi.

Gość gość
jestes z facetem, ktory cie nie kocha; twoj wybor

Gość gość
kopnij go w d...

Gość gość
twoj wybor

Gość gość
Tez mi sie tak wydaje, ale on twierdzi, że jest inaczej i ze by ze mną nie był, no ale ciągle mnie straszy.

Gość gość
no skoro jesteś tak głupia, ze patrzysz na to co mówi zamiast na to jak cie traktuje to daleko nie zajedziesz, manipuluje toba jak chce, az żal jaki beznadziejny przykład dajesz dzieciom swoją postawą. wstyd