Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

goska500

Sklejony napletek u syna

Polecane posty

Witam Mój syn ma 14 lat i nie schodzi mu napletek z penisa.Chcieliśmy iść do lekarza ale on powiedzial , że do lekarza nie pójdzie.Czytalismy o tym problemie na internecie , ale pisze tam tylko o małych dzieciach i o zabiegach operacyjnych , ale na operacje też w życiu nie pójdzie.Proszę was o pomoc w tej sprawie.Jak ćwiczyć , czy jakiś lek kupić

Gość gość
Ja miałam ten sam problem u syna, urolog zapisał mi maść BETNOVATE N smaruje się nią napletek przez pierwszy miesiąc codziennie a w drugim miesiącu co drugi dzień, trzeba ją wmasowywać starając się naciągać skórę . w opisie na ulodce nic nie pisze na ten temat tylko o ile sobie przypominam że to maść na jakieś zapalenie skóry ale u mojego syna pomogło super napletek zsuwa się bez problemu. maść jest tylko na receptę więc bez wizyty u lekarz się nie obędzie ale proszę spróbować iść samej jeśli syn nie będzie chciał

Gość gość
A to matka tez ma siusiaka,ze ma isc sama ?

Gość poważna sprawa
no i Gośka pamiętaj że najlepiej jak to ty będziesz tą maść sama jemu nakładała i wcierała będziesz miała pewność prawidłowego jej użycia !!!! :D 🖐️

A nie ma jakiejś maści bez recepty ? Bo wątpie , żeby poszedł z tym do lekarza. PS : Czy to prawda , że przez tą chorobę nie można uprawiać seksu ?

Gość gość
Tak nie można uprawiać seksu.

Gość gość
BUhahahahah STULEJA!!!

Gość gość
Po 30-tym roku zycia penis moze nawet odpasc !

Gość gość
Ale w sumie czego chłopak sie wstydzi to przecież ludzkie a jak mu powiesz że nie będzie mógł potem żadnej przelecieć to zmieni zdanie ;)

Gość gość
Wykazuje szybkie i długotrwałe działanie przeciwzapalne, przeciwświądowe i obkurczające naczynia krwionośne

Gość gość
Jak mu sie zachce bzykac,to sam pobiegnie. Swoja droga ,co za ciemnota..21 wiek,i pisać,ze stulejka to choroba..