Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Życzę szkopom, by dzisiaj wrócili do domu

Polecane posty

Gość gość
Nie wybielaj Niemców, bo wiem jacy są. Zresztą to nie moja sprawa, kogo uwielbiasz, możesz sobie lubić najgorsze nacje w Europie, jakimi są Niemcy, Holendrzy, Belgowie.

Gość gość
nikogo nie wybielam w żadnym poście, aczkolwiek biorąc pod uwagę twój z wypowiedzi bijący rażąco niski iloraz inteligencji nie oczekiwałam czytania z pełnym rozumieniem treści.

Gość gość
''nikogo nie wybielam w żadnym poście, aczkolwiek biorąc pod uwagę twój z wypowiedzi bijący rażąco niski iloraz inteligencji nie oczekiwałam czytania z pełnym rozumieniem treści.'' Wymądrzasz się jak wyborca JKM, którego ''elokwetna'' wypowiedź jest pozbawiona sensu. Naprawdę myślisz, że mam powód, by kłamać? Ot tak przestałam Niemców lubić? Nic bym do nich nie miała, gdyby nie to jak się zachowują TERAZ. Ale chyba to za trudne dla ciebie, dlatego nie rozumiesz.

Gość gość
Jak tam trener Loew? Nie przejadł się tymi gilami?

Gość gość
Oceniasz wypowiedź jakiś ludzi, a nie całego narodu. A to, że ktoś Cię kiedyś wyzwał czy obraził w Polsce znaczy, że wszyscy Polacy się tak zachowują?

Gość anty Niemcy
Ale wy głupi jesteście, ze tak tym szwabom w dupę wchodzicie. Dla rodzica Niemca najgorszą sytuacją jest jak ich syn ożeni się z Polką lub córka wyjdzie za Polaka, a wy tacy naiwni jesteście, ze Niemcy nas kochają. Tak, nasze pieniądze, które u nich zostawiamy kochają, a nie nas.

Gość gość
Ale w ogóle czułam się w Niemczech źle jako Polka, czułam, ze traktują mnie gorzej ze względu na narodowość, a czegoś takiego w Hiszpanii, czy Grecji nie doświadczyłam.

Gość gość
Możesz nikogo nie lubić, tak samo jak inni mogą nie lubić ciebie. Nie trzeba długiej konwersacji z tobą by rzuciło się w oczy twoje chamstwo i buractwo. Naprawdę jesteś dziewczyną? Bo mi się wierzyć nie chce. Idę stąd, bo dłuższe przebywanie tu mi po prostu ubliża, napisałam to co miałam do powiedzenia w tej kwestii a osoba niezbyt błyskotliwa i tak nic nie wyciągnie z tej dyskusji i będzie dalej twardo przystawać przy swoim. Preferuję rozmowy, w których można kulturalnie wymienić między sobą argumenty i dyskutować, z tobą mnie to raczej nie czeka, więc żegnam i życzę miłego wieczoru.

Gość gość
Jakie chamstwo rzuciło ci się z mojej strony? Dziwne, że nie przeszkadzają ci chamskie komentarze, których na tym forum pełno, a doszukałeś się chamstwa w moich komentarzach, w których napisałam prawdę. Zarzucasz mi, że nie umiem wymienić argumentów, a sam co robisz? Uciekasz, bo nie podoba ci się, ze mam inne zdanie niż ty.

Gość gość
jestes hipokrytka piszesz, ze traktowali ciebie gorzej ze wzgledu na narodowosc ale ty tak samo skreslasz caly narod dlatego ze ktos tam byl dla ciebie niemily. Glupia jestes jakas i tyle albo mloda. Madrzy ludzie nie maja takich problemow i nie zywia urazy do wszystkich krow bo kiedys mleko bylo za kwasne.

Gość gość
Śmieszy mnie, że sami na siebie potraficie się rzucać i za inne poglądy wydrapalibyście sobie oczy, ale antypolskich Niemców bronicie. Najpierw zacznijcie szanować siebie wzajemnie, a później dopiero dziwcie się, ze inni nas nie szanują.

Gość gość
Człowieku, mi nie chodzi o tych paru ludzi,a le o wszystkich Niemców jakich spotkałam na swojej drodze. Mimo, że byłam dla wszystkich miła(wtedy jeszcze Niemców lubiłam), to oni mojej sympatii nie odwzajemniali. Mili to dla mnie byli obcokrajowcy, którzy tam mieszkali lub przyjechali na wakacje, a nie Niemcy. Z koeli w innych krajach nie miałam ani jednej nieprzyjemnej sytuacji z miejscowymi.

a no własnie, dziś moje Niemiaszki grają w sumie może obejrzę, bo i Brazylia to niezły zespół szkoda, że to nie finał

Gość gość
zobaczy drzazge w oku brata nie widzac belki we wlasnym. Zacznij od siebie, szanuj innych ludzi to dostaniesz szacunek wzamian. Pokaz, ze jestes uczciwa i kulturalna osoba to ludzie obdarza cie zaufaniem i sympatia. Ja tylko taki sens wylapalam z wypowiedzi a nigdzie nie zauwazylam bronienia nazistow. Wyolbrzymiacie i jestescie przewrazliwieni. Zamiast patrzec innym na rece to zastanowcie sie nad soba. Pracujcie na swoje by byc dobrym czlowiekiem bo calego swiata i tak nie zmienicie. Zamiast jeden dla drugiego byc bratem to jeden drugiemu zle zyczy. Pamietaj, ze zyczone nieszczescia wracaja do ciebie i to ze zdwojona sila.

Gość gość
Ale przecież napisałam parę razy, że byłam miła dla Niemców i nei odczuwałam do nich niechęci. Gdyby nie ich zachowanie, to pewnie dzisiaj kibicowałabym im, bo to sąsiedzi, itd., ale nie po takim zachowaniu. Gdyby w innych krajach ludzie też mnie tak traktowali, to faktycznie pomyślałabym, ze ze mną jest coś nie tak, ale to zdarzyło się tylko w Niemczech. Nie zycze tym ludziom źle, bo nie życzę im katastrofy, wojny, epidemii, itp., ale jedynie przegranej w meczu.

Gość gość
szkopy goł hołm, ależ loew nażre sie dzis kóz ze stresu :D

Gość gość
Loew to chyba lubi kozinę :P

Gość gość
dobra ale juz skoncz ten twoj zal tak tak wszyscy ci wspolczujemy i przytulamy cieplo :classic_cool: a teraz juz mozesz isc bo sie powtarzasz 🖐️

Gość gość
Ciekawe w jakim smaku się później odbija Loewowi :classic_cool:

Gość gość
0-5 mamy 35 minutę tyle w temacie 🖐️

Gość gość
i co z tego :) skoro caly swiat ich nienawidzi :) moga miec nawet 0-10 nic tym nie zyskaja

Gość gość
musze cie zasmucic ale na tobie swiat sie nie konczy :) co ty wiesz o calym swiecie skoro tyle Krajow wlasnie Niemcom kibicuje najbardziej i na ich wygrana liczy.

Gość gość
i ja za niemcami byłem,ale nie mogłem oglądać meczu,brazylijczyków nie lubie i nie lubiałem nigdy,banda pajaców,w cyrkach występować i na jarmarkach,nejmar wielka gwiazda,a co on dobrego robi dla reprezentacji,dla Barcy?Media na siłę robią gwiazdę z pajaca,daleko mu do rodaków(Ronaldo,Romario,Ronaldinio,)

Gość gość
Niemcy wczoraj zmiażdżyli Brazylię. Nie tylko reprezentację, ale cały Kraj. W pewnym momencie to aż mi się żal zrobiło gospodarzy. No ale było na co popatrzeć :) Zdecydowanie wygrali najlepsi. Czekamy na finał!!!!!!!!!!!!

Gość gość
tak, Brazylii i tak długo udawało się prześlizgiwać, dzięki przychylności sędziów...