Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mikusiaxx15

KRAKÓW DROGA Z DWORCA

Polecane posty

słuchajcie mam problem, ponieważ w piątek przyjeżdżam voyagerem na "dolną" płytę, a następnie dość szybko muszę dojść na górną płytę, na następny autobus. I jestem totalnie zielona jeśli o to chodzi, bo jeśli szukam w internecie jak dojść na tą górną płytę, to wyskakuje mi, że muszę przejść jakoś na drugą stronę ulicy ;/ a boję się, że sobie nie poradzę...czy mógłby mi ktoś po chłopsku wytłumaczyć jak dojść z podziemi, dworca autobusowego na górną płytę?

Gość gość
autobusowy dworzec w krakowie akurat jest ok, duzo lepiej pomyslany niz teraz ten nowy kolejowy. Jak dojedziesz oto na pewno szybko Ci sie uda przemiescic. Zadnymi ulicami sie nie krazy ;)

więc jeśli kogoś zapytam o drogę, to nie posądzą, że jestem jakaś niedorozwinięta a jednocześnie, będzie do ogarnięcia dojście tam?:D

Gość gość
Po pierwsze jak wysiadzesz to od razu bedziesz wiedziala gdzie isc. A po drugie na pewno jak kogos zapytasz to Ci sensownie odpowie. To tylko w Warszawie co kogos zapytam to zonk :O

Gość gość
Z dolnej płyty na górną idziesz po prostu schodami. Popatrz na google maps, płyta górna i dolna to nic strasznego :) https://www.google.pl/maps/@50.068862,19.949534,3a,15.7y,172.43h,88.81t/data=!3m4!1e1!3m2!1sTndGYpvZcXZgkqPr9DoOBw!2e0

wczoraj babka z biura podróży tłumaczyła, że mam wyjść na drugą stronę ulicy o.O w takim razie dziękuję:)