Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość QOTA

internetowa znajomość czy jest szansa

Polecane posty

Gość QOTA

Od 7 miesięcy jestem w stałym kontakcie z pewnym chłopakiem, jest o 9 lat starszy, dodam tylko że znamy się jedynie z Internetu i nie wiem czy to tylko złudne wrażenie ale wydaje mi się że się zbliżyliśmy do siebie. Nasze rozmowy potrafiły trwać nawet ok 10h , ale tak było oczywiście na początku, teraz ograniczyliśmy się maksymalnie do 5 godzin. Czasami rozmawialiśmy całymi nocami . Z czasem doszło do wymiany zdjęć , tyle że moje są z okresu kiedy wyglądałam inaczej jakieś 15-20 kg szczuplejsza. Planujemy spotkanie już od samego początku , ale ja je cały czas przekładam wiadome z obawy że mu nie będę odpowiadać . Mieliśmy się spotkać teraz ale znowu wymyśliłam jakąś wymówkę i udało mi się odłożyć spotkanie o 2 miesiące - powiedział że na mnie może czekać wieki itp , co prawda ostro wzięłam się za siebie , no ale wiadome zanim wrócę do dawnej formy trochę minie, jestem pewna że jeśli mu na mnie zależy to zaczeka, i jestem prawie tego pewna, ale PRAWIE to wielka różnica, nie wiem jak go o to wypytać , czasem wydaje się być zachowawczy a czasem wylewny ale nigdy jeszcze nie usłyszałam tak wprost na co on się zapatruje . Zależy mi na nim i strata tej znajomości byłaby ostatnią rzeczą której bym chciała. Może jest tu ktoś kto ma podobne doświadczenia .

jeżeli faktycznie mu na Tobie zależy, i jest porądnym facetem to nie będzie mu przeszkadzać to jak wyglądaasz, takie jest moje zdanie.. natomiast jeżeli obawiasz się rozczarowania, możesz mu delikatnie dać do zrozumienia, ze wyglądasz troche inaczej niż na obecnym zdjęciu, i zobaczyć jego reakcje..

Gość gość
dobra rada :)

Gość QOTA
heh ,, delikatnie dać do zrozumienia'' no właśnie nie wiem jak to zrobić a to jest chyba jedyne słuszne rozwiązanie.