Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radek1234

zdrada czy nie

Polecane posty

Gość Radek1234

Tak więc, po 10 miesiącach związku moja dziewczyna wygadała się podczas kłótni, że po naszych pierwszych kilku spotkaniach, po naszym pierwszym pocałunku, całowała się w klubie na jednej imprezie z dwoma nowo poznanymi facetami. Dodam że kłótnia wynikła z tego że mam do niej wyrzuty o to że mimo że była dziewicą, całowała się łącznie z ok 30 facetami, po pijaku, w takich samych okolicznościach. Tłumaczy się złamanym sercem (kilka lat temu zostawił ją chłopak) ale też zwykłą głupotą, napaleniem i alkoholem (krew mnie zalewa jak dorośli ludzie zwalają winę na alkohol, mnie nigdy w życiu nie zdarzyło się zrobić po pijaku czegoś czego bym żałował. Ta wymówka wkur**** mnie oczywiście jeszcze bardziej). Podobnie jak z opisywaną wcześniej sytuacją, o tych 'dyskotekowych szaleństwach' dowiedziałem się o tym dosyć późno, po kilku miesiącach związku. Więcej okoliczności: znałem tą dziewczynę już wcześniej, była dobrą znajomą, organizowała imprezy z moją grupą znajomych ze studiów, później mi powiedziała że jej się podobałem ale tego nie zauważałem. Jak w końcu to zauważyłem, zaczęliśmy się spotykać. Wszystko potoczyło się szybko, po tych pierwszych spotkaniach już u niej sypiałem, spędzaliśmy razem całe dnie. Powiedziałem jej że jakbym wiedział o tym wszystkim, nigdy bym się nią nie zainteresował. Kończę, bo się rozpisałem, ogólnie to uważam takie coś za szmaciarstwo i uważam że powinna mi była o tym wszystkim powiedzieć. Mam prawo traktować to jako zdradę jeżeli dla mnie nawet nasze początki traktowałem (ona mówi że też je tak traktowała) poważnie? Czy powinienem jej wybaczyć i się ogarnąć (w końcu całowałem się przed nią tylko z jedną dziewczyną)?

O co Tobie chodzi??Nie zrobiła nic takiego,całowała się tylko :D Jakby się przespała z 30 kolesiami,to byłby problem.Ale tak? :D Nie bądź dziecinny :D Skoro z tyloma się całowała i zachowała cnotę,to chyba jednak umie trzymać hormony na wodzy :D No nie,padnę zaraz :D

Gość gość
Dlatego właśnie nie mówię facetom co robiłam zanim się z nimi związałam. Co za kretynka.