Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sztuka w plenerze :)

Polecane posty

Gość gość

W ten weekend (12-13.07) będzie wystawiana sztuka Kwartet. Nic w tym nie byłoby dziwnego, gdyby nie to, że będzie ona wystawiana...w plenerze. Spotkaliście się już z czymś takim? Ja już mam bilety, ale nie wiem czy do końca jest to dobry pomysł (choć sama konwencja jest bardzo interesująca)

Gość nataliaKa
Pomysł bardzo dobry! Czemu masz wątpliwości czy to dobry pomysł? Wszystko może popsuć jedynie pogoda, ale zapowiada się że będzie ok.

Gość gość
Powiem krótko: Warto iść, bo taka okazja może się więcej nie powtórzyć!

Gość gość
IMKO prosimy o więcej takich spektakli!

Gość gość
Dokładnie, przynajmniej coś się będzie działo w Wawie.

Gość oskinka
Teraz w kwietniu będą grali nowy spektakl "hamlet". Próżno niestety już szukać biletów na premierę.

Gość gość
Jednym z niwielu takich kin, które jeszcze działają jest centrala filmowa: centralafilmowa.pl . Na sam lipiec mają dużo seansów. Polecam, bo to fajna sprawa.

Gość Gośka8512
Ja uwielbiam takie akcje! U mnie w mieście nie zdarzają się zbyt często, ale czasem coś się trafia. Zaglądam systematycznie tutaj: http://www.kiwiportal.pl/wydarzenia/m/lodz i raczej nic mnie nie omija. :) Nawiasem mówiąc, ta strona jest świetna do wyszukiwania różnego rodzaju imprez, nie tylko wystaw. Wydarzenia można filtrować wg różnych kategorii i każdy znajdzie coś dla siebie.