Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zyc mi sie nie chce przez to :(

Polecane posty

Gość gość

kiedys zrobilam glupote bylam z chlopakiem byl naprawde dobry dla mnie i wgl chlopak wporzadku nie jestesmy juz ponad dwa lata razem ale bedac z nim pamietam ze zrobilam glupote chcialam rzucic na niego urok milosny wyczytany w necie ..i wiem ze zrobilam nie tak i naszczescie nie udal mi sie zaden urok he ale teraz gdy sobie to przypomnialam to znienawidzilam siebie totalnie..cierpie na nerwice i depresje strasznie analizuje przreszlosc i poprostu gdy o tym sobie przypomnialam mam totalne mysli samobojcze czuje sie niewarta nikogo i mysli o tym ze bym go skrzywdzila itp...wyspowiadalam sie z tego grzechu pokute odmowilam ale dalej to lezy mi na sercu i dusze to w sobie boje sie o tym powiedziec komukolwiek ze pomysla o mnie jaka wariatka itp :(

Gość gość
up

Gość poziom0
kobiety to mają w genach, więc na pocieszenie powiem, faceci wiedzą o tym doskonale, że kobieta chce sama odejść od faceta, ponieważ się obawia porzucenia, więc odchodzi nie podając żadnej przyczyny a ma strach w oczach przed odejściem ale odchodzi , po chwili płacze w poduszkę przytulając do siebie kota przygarniętego ze śmietnika

Gość gość
wlasnie tak ze mna bylo ze sama od niego odeszlam..nie mamy zadnego kontaktu juz ponad rok.. ale powiedz mi jako facet czy jakbys uslyszal takie cos od swojej przyszlej dziewczyny ze takie cos zrobila to nieodrazilo by cie to? bo ja wlasnie czuje to ze nie potrafie tego dusic w sobie a boje sie o tym powiedziec dlatego czuje ze jestem niewarta zadnego chlopaka itp

Gość gość
Odjeb sie od kotow to ze maja je ludzie z depresja nie znaczy ze kazdy musi miec problem ze soba. Zajebiste zwierzeta

Gość gość
Jezus umarł za nasze grzechy za twój też przestań się katować i zaufaj Bogu :)

Gość gość
noo masz racje umarl za moj grzech takze tylko ze ja ufam Bogu naprawde ale wyrzuty sa nadal..bardzo ciezko mi z ta mysla jest ze posunelam sie do takiej ohydnej rzeczy...ktos powie wariatka ..ale ja naprawde zdaje sobie sprawe z tego jak postapilam :(( dlatego odechciewa mi sie zyc..nie biore lekow na nerwice bo niewidze sensu w tym skoro ten grzech bedzie we mnie siedziec do konca zycia

Gość gość
może Bóg daje ci tym do zrozumienia że powinnaś porozmawiać z tym chłopakiem

Gość gość
ale o czym porozmawiac? nie mamy zadnego kontaktu bo on go urwal.. poza tym by mnie chyba wysmial jakbym po takim czasie mu powiedziala o tym wszystkim ..pomyslalby ze jestem jakas psychiczna czy cos

Gość gość
nie no bez przesady w sumie nie musisz mu o tym mówić tylko spróbuj z nim nawiązać kontakt może o to chodzi Bogu ale równie dobrze może i nie Bóg chce ciebie tym czegoś nauczyć ale to tylko ty możesz zrozumieć o co chodzi

Gość gość
nie no...niepotrafilabym nawiazac z nim kontaktu po tym wszystkim.. wczesniej tak nie bralam sobie do serca tego co zrobilam ale z biegiem czasu mnie to zaczelo bolec jak cholera.. dawniej strasznie chcialam zeby sie odezwal, zeby do mnie wrocil itp ale teraz wrecz przeciwnie nie potrafilabym byc z nim po tym co mu zrobilam nie czuje sie warta jego.. ani zadnego innego chlopaka..zle mi z tym bardzo..