Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na urlopie

Polecane posty

Gość gość

wyszlam wlasnie z hotelowej restauracji i az musze sie zapytac o opinie na forum. otoz jestem od 2tyg na wakacjach w egzotycznym kraju, w 4 i 5cio gwiazdkowych hotelach. ten w ktorym jestem teraz to raczej dla ludzi biznesu (bo w duzym miescie) a nie urlopowiczow. wrocilam wlasnie ze sniadania w restauracji gdzie byl stol szwedzki. poniewaz moj chlopak wszystkiego nie zjadl z talerza, a ja nie lubie wyrzucania jedzenia, wzialem z jego talerza rogalika i kawalek ciasta i ruszylismy do wyjscia. pierwszy raz mi sie zdarzylo, zeby mnie ktos cofnal i powiedzial, ze nie jest to dozwolone w hotelu. zrobilo mi sie strasznie glupio, bo byla tam jeszcze jedna rodzina, ktora to widziala. nie biore ze soba zarcia na zapas, tylko bylam przyzwyczajona, ze zabieram, czego nie zjadlam, bo nie chce zeby zostalo wyrzucone (oczywiscie nie mowie o obranych owocach czy innych rzeczach, ktorych nie mozna wziac). dziwnie sie teraz czuje. czy rzeczywiscie powinno byc mi wstyd?

Gość gość
up

Gość gość
nie przesadzaj. powiedzialam do kobiety ze nie chcialam, zeby zostalo to wyrzucone. twoja odpowiedz nie jest konstruktywna

Gość gość
wyszlas juz ze sniadania o godz 6.06 - heee he - to gdzie tak wczesnie daja sniadania - w jakim egzotycznym kraju ? bo cos tu krecisz niestety - sniadanie o 6- tej !

Gość gość
wynoszenie jedzenia z restauracji to obciach

Gość gość
tylko zacofane polaczki o tym nie wiedzą :P

Gość ksantrypa
klamiesz bezczelnie klamczucho- w takich kategoriach ja wynosilam obiad razem z talerzem i nikt mi nic nie powiedzial !

Gość gość
no pewnie ze to trzeba troszke ukryc ... a nie tak na bezczelnego sie pchac

Gość gość
a gdzie to jest ?

Gość gość
jestescie beznadziejni, nie mozna sie o nic nawet zapytac na forum. to nie ja pisalam o burkina faso, sniadanie jest od 6.30 do 10.30, a ja jestem w singapurze

Gość gość
wsadza sie to do torebki/trzeba miec rozpieta/ i jednym zgrabnym ruchem- patrzac na obsluge

Gość gość
nie wsadzam do torebki, bo nie byl do dla mnie powod do wstydu, nie mam ze soba worka na jedzenie, tylko chcialam wziac malego rogalika i ciastko, ktore nie zostalo zjedzone..

Gość gość
A twój chłopak ma k****a?

Gość gość
bo na moim laptopie jest czas szwajcarski, mieszkam w szwajcarii. musze sie tyle tlumaczyc?? zapytalam sie o opinie. nie ma co sie pytac polakow - beznadziejni jestescie.

Gość gość
Typowo zaściankowe zachowanie :( Restauracje hotelowe to nie fast foody i nie serwują jedzenia na wynos .:O

Gość gość
Glupie gadanie