Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Migotka68

Tani i dobry sprzęt rtv i agd

Polecane posty

Gość Migotka68

Zachęcam was do zakupów w Neonet, ponieważ ostatnio kupowałam wyposażenie do kuchni sprzęt agd i trafiłam na fajne promocje, wiele zaoszczędziłam. Sprzęt działa super, bez problemu. Fachowa i miła obsługa, chętnie pomoże niezdecydowanym w wyborze odpowiedniego towaru. Towar znanych firm i porównując ceny, w Neonet wychodzi najtaniej.

Gość Niegrzeczna22
Ja polecam zajrzeć na stronę sklepu http://lombard66.pl/ jest w wielu miastach i prowadzi też sprzedaż internetową, na zakupy dają gwarancję.

Gość gość
Ogólnie to nie wiem czy w takich sieciowych sklepach jest najtaniej... Ja np szukam okazji w necie. Ostatnio sie zarejestrowałem na sknerus.pl i tam są licytacje od 0 zł. Ostatnio było na glównej stronie ze ktoś lapka wylicytował za niecałe 4 zeta. Można, można:D

Gość gość
a ja w życiu nie polecam neonet! teść chciał kupić ruter, powiedział jaki ma być to babka mu wcisnęła zły (nie miał funkcji która była wymagana) i jak teść poszedł zwrócić to tłumaczyli, że pani nowa itp ale KASY NIE ODDALI! okazało się, że nie mogą sprowadzić odpowiedniego bo są niedostępne to kazali teściowi zamienić na coś innego - ŚMIECH NA SALI, w życiu tam nic nie kupię :/ za to cały sprzęt kuchenny ostatnio kupiłam w rtv euro agd i bardzo polecam. to jedyny sklep z jakim nie miałam problemów, bo w media markt rozpatrywali reklamację chyba z 2 miesiące choć producent od razu powiedział, że sprzętu nie da się naprawić i zwrot kasy...