Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem blondynką i jestem z tego dumna

Polecane posty

Gość gość

Naturalną też tylko taka w ciemniejszym odcieniu, a włosy rozjaśniam na średni blond. I mimo że mam średnią karnację i mogłabym się przefarbować na ciemniejszy kolor to nigdy tego nie zrobię :P Nie jestem też tandetna, nie ubieram się w jaskrawe różowe ciuszki, ani też spalona na solarce i bardzo podobam się facetom :) Piszę to tutaj do tych zazdrosnych o ciemniejszym klorze włosów ,które chcą ( nie wiem po co) na siłę udowodnić ,że są ładniejsze , co nie jest prawdą. jest wiele pięknych blondynek i wiele z was nie dorasta urodzie np Magdalenie Mielcarz czy np Agnieszce Cegielskiej ,albo tej co została okrzyknięta najpiękniejszą blogerką świata..Jak mają się np do brunetki Joli Rutowicz czy całej masy brzydkich brunetek oczywiście jest też masa ładnych brunetek ,ale nie ujmuje to nic a nic pięknym blondynkom ;)

Gość gość
jak się nie innych powodów do dumy, no to cóż... pozostaje duma z włosów :D

Gość gość
owszem mam inne powody do dumy i to większe niż kolor włosow, ale denrwują mnie tu tematy w których jest ciągła nagonka na blondynki , oczywiście spotyka się to tylko na typowo babskich forach i dla mnie to jest żałosne,a zawiśc strasznie mnie drazni...