Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci w Polsce nie mają klasy, ubierają się komicznie

Polecane posty

Gość gość
w lumpeksie też mozna ubrac się z klasą.. to nie kwestia sklepów i budżetu ludzie przestancie pisac bzdury, jestescie OGRANICZENI!!!!!!!!!!!

Gość gość
typowe polactwo ubrane jak dziady , za granicą śmieją się z was , na kilometr widac że idzie polak , idzie dziad śmierdzący rozbiegane oczka , nike na czole , śmieszne prostaki od pługa granatem odciągane - ot taki wasz ''styl'' żałosni są i ta zaślepiająca rozum skrajność

Gość gość
już pisaliśmy "Wam"że nie przykładamy do tego takiej wagi jak Wy,nie myślimy całymi dniami o przecenach,możliwościach,sklepach stylowych i tyle w temacie,szkoda nam na to czasu po prostu,życie za krótkie żeby się zamartwiać tym czy akurat skarpetki przypasują do butów,czy 17% zniewieściałych babek odbierze to dobrze i czy akurat te 2% nie zauważy...

Gość gość
A dlaczego faceci za granicą potrafią sie ładnie ubrać i wcale im to dużo czasu nie zajmuje? naprawdę to nie jest żaden wyczyn, mój brat założy koszulę, ładne czarne spodnie, eleganckie buty i wygląda już 100 razy lepiej.

Gość gość
do autora tej wypowiedzi: "już pisaliśmy "Wam"że nie przykładamy do tego takiej wagi jak Wy,nie myślimy całymi dniami o przecenach,możliwościach,sklepach stylowych i tyle w temacie,szkoda nam na to czasu po prostu,życie za krótkie żeby się zamartwiać tym czy akurat skarpetki przypasują do butów,czy 17% zniewieściałych babek odbierze to dobrze i czy akurat te 2% nie zauważy... " Sorry ale co to ma wspólnego z tematem? Odbiegłeś od tematu.....

Gość gość
Byłam w Paryżu i to co tam widziałam do tej pory rewelacyjnie wspominam, wszyscy panowie - od młodych do staruszków - byli świetnie poubierani. Oni po prostu mają klasę. Było gorąco a mimo to nie zakładali "luźnej sportowej koszulki" czy "przewiewnych adidasów i skarpet". Widać że dobrze się czuli w tym w co byli ubrani. A mimo wszystko ich styl był niewymuszony, taki od niechcenia.

Gość gość
twórca posta z lidlem,Ty nie zrozumiałaś puenty,zresztą post o gejach nie był mój,dobra rada dla Ciebie "babeczko z klasom",zajmij się robotą w biurze a nie przeglądaniem tego forum i sklepów internetowych z ciuchami i przecenami,nie musisz się denerwować od razu faktem,iż Ty musisz siedzieć w pracy a ja po prostu mam,zasłużyłem sobie;)

Gość gość
hahahaha, to teraz dowaliłaś z tą sztuką nowoczesną :D:D widziałam co nieco tej sztuki nowoczesnej i wywołuje ona co najwyżej uśmiech na twarzy... i to z litości. przerost formy na treścią, nic do przekazania i naprawdę nie ma czym się zachwycać. ale widziałam też ludzi twojego pokroju, którzy za wszelką cenę chcieli udawać yntelygentów i ludzi z "wyższych sfer" więc zachwycali się tymi marnymi obrazami i rzeźbami udając, że coś tam dostrzegają i jakie to jest arcydzieło, a nawet nie potrafili tego uargumentować. :D

Gość gość
i jestem pewna, że gdyby ktoś namalował psią kupę na środku drogi to ci ludzie też by się tym zachwycali i dostrzegali drugie dno. :D

Gość gość
zgadzam się z przedmówcą,co do tych "babeczek z klasom",trafiłeś w sedno stary,najczęściej to właśnie puste babeczki,które trafiły dobrze przecenioną wycieczkę do paryża i myślą że lizneły świata mody,sztuka nowoczesna?? prosze,nie oszukujmy się,tylko klasyka się liczy...

Gość gość
Facetom czegokolwiek się nie powie, to się wykręcą i jeszcze zjadą - czy to się powie, że więcej facetow jest złych i więcej popełnia przestępstwa statystycznie, czy to się powie, że się kiepsko ubierają - no TAKIE K***A EGO mają polaczki, że nic dodać, nic ująć

Gość gość
80% nosi krótkie spodenki sportowe, koszulkę obcisłą, adidasy+ białe skarpetki albo nawet 90 %

Gość gość
jest jeszcze te 10% ale o homosiach nie dyskutujemy przecież;)

Gość gość
taki sam stereotyp dotyczy kobiet,co się Wam nie odpowie,zawsze gore weźmie Wasze egocentryczne zsuczałe ego;)

Gość gość
panowie oubrzyli się strasznie, ale nadal nie mają argumentów.! Bo ja się pytam co jest złego w fajnym ubraniu się, modnym? To że ktoś nie ubiera się jak wieśniak to znaczy ze jest gejem? piszcie tak, bo sami nie wiecie co odpowiedzieć... sami sie nad soba zastanawiacie,ale szkoda czasu na myslenie, po prostu NIE MACIE KLASY, i żadne dorabianie filozofii tu nie pomoże Styl i fajne ciuchy nie wymagają latania po sklepach, mierzenia, wasze wymówki są żałosne , ża-ło-sne!! a najbardziej rozbawil mnie tekst o tym, że latem wygodniej i zwiewniej w skarpetach hahahahah

Gość gość
polaczki na świecie są obsmiewane za EGO pt. wyżej sram niż d**e mam , nic nie dociera do zakutej komunistycznej głowy , on wyglada w swoich naciągniętych skarpetach jak macho ale tylko w swoich oczach , dobry bat i gonić dziadziska wstrętne po rozum

Gość gość
a 100% kobiet w Polsce to materialistyczne i egoistyczne suki, których ego znacznie przewyższyło poziom IQ

Gość gość
No ale kolesie którzy czytają kafeterię, właśnie tak wyglądają.. penersko:) Nie wiedza co to klasa wiec co mają Ci napisac? łatwiej się wysmiewać i nie umieć tego uzasadnić

Gość gość
Właśnie że babki nigdy nie są aż tak zajadłe, poza tmy jeśi mówisz o obrażaniu kogoś to.. :) ja mówię o faktach suchych. W realu to samo, jak bratu powiem że nie sprząta nic w domu to się oburza i mnie od głupich wyzywa :D a ja mimo że pucuję pół dnia dom żeby mamę odciążyć i go poproszę wieczorem żeby umyl gary to MNIE od leni wyzywa. Żałośni jesteście tak, że głowa mała

Gość gość
tak ciezko chłopaki isc do sklepu i kupic fajne tanie 3 rzeczy? 80% facetów koszulkach i tych adidaskach to: -faceci bez wykształcenia -złodzieje samochodów -dealerzy -nieudaczniki -bezrobotni -stali bywalcy siłowni, ich laseczki to tlenione blondi -penerstwo z gorszych dzielnic miasta co mają na obronę? " nie ubieram się modnie, bo tak wyglądają geje" Zazdrosni jestescie bo sami nie potraficie się ogarnąć z ciuchami.. proste chłopaki, sorry spadam bo nie ma z kim tu dyskutować. i pamietaj: JAK CIE WIDZA TAK CIE PISZA

Gość gość
im bardziej skupiacie się na wyglądzie zewnętrznym tym bardziej wywiewa wam wnętrze...dajcie już nam spokój,nie przypasujemy sie do Was,ubieramy się jak chcemy,nie interesują nas stereotypy,style i dobre gusta bo to my rządzimy światem a Wy macie dobrze wyglądać do kolacji;)

Gość gość
gdyby był inteligentny i miał polot to by ubrał tę koszulę, a tak ON nie rozumie nadal, ze wyglada jak wieśniak:) im gorzej ubrany facet tym wyższe ego, każdy z nich mysli ze wygląda zaje....iście heheh./

Zgadzam się w 100%!!! Pamiętam jak kiedyś z koleżanką będąc za granicą mówiłyśmy: Ilu tu przystojnych facetów!! Po jakimś czasie zorientowałyśmy się, że co ciekawe nie o rysy twarzy czy rzeźbę tu chodzi. Oni byli po prostu....modnie ubrani! A u nas faceci ubierają się generalnie okropnie. Wskazanym jest nie dbać zbytnio o wygląd bo zaraz powiedzą żeś "pedał". Przykre ale prawdziwe. Nie uderzam teraz we wszystkich facetów, bo oczywiście jest wielu takich którzy na modzie się znają ale niestety ogół to modowi ignoranci niestety.

Gość gość
bo autorka tematu ma racje, wyglądacie i ubieracie się jak prostaki, i co tu dyskutować , o czym?????????? wasze argumenty: -nie mam czasu na modę -elegancki=gej -liczy sie wnetrze Nie ma z kim tu rozmawiaś, wieś i słoma z butów i skarpet białych:)))

Gość gość
do nie żal się "babeczko z klasom" masz takiego faceta na jakiego zasłużyłaś a teraz do garów;)

Gość gość
Pieprzone suki sie rozbestwily po rownouprawnieniu, pomimo tego ze wszystko zawdzieczaja facetom. Gdyby nie faceci to nadal byscie siedzialy na drzewach i rzucaly sie odchodami :D

Gość gość
ość dziś polaczki na świecie są obsmiewane za EGO pt. wyżej sram niż d**e mam , nic nie dociera do zakutej komunistycznej głowy , on wyglada w swoich naciągniętych skarpetach jak macho ale tylko w swoich oczach , dobry bat i gonić dziadziska wstrętne po rozum " dokladnie, -hahaha idealnie ujęte, padam ze smiechu -Typowe macho, ubrał ADIDAS i mysle ze jest 100%facet, hahaha

Gość gość
wróciłem z lidla,wszystkie kobiety dziwnie patrzyły się na mnie,jednak warto było wyprasować koszulę i założyć sandały pierre cardin do materiałowych spodni i białych skarpet dolce-gabana;)

Gość gość
równouprawnienie to będzie jak zobaczę kobiety które zjeżdżają 1 km pod ziemie pracować na przodku albo jak zobaczę że wnoszą lodówkę na 3 piętro same a nie zalotnie uśmiechają się do sąsiada czy nie pomoże...wyrafinowane suki...

Gość gość
Laski macie rację.. brudasy, niezadbani. Większosc to kibole i bezrobotni... Zagranicą to mają styl.. i sa przy tym strasznie męscy, daleko im do gejów. A nasze proste chłopy (zwłaszcza na wsiach i w małych miastach) to myslą, ze jak ma wyprane skarpetki to jest extra.... 3 koszulki na zmianę, czarne NIKE, brak uzebienia, napakowane bary i mysli ze jest "Bożo w porzo" Wystarczy pójśc do klubu na dyskoteke. Tylko w wiekszych miastach wygladają z klasą, na poziomie, i to tez nie wszedzie...