Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

maminsynek nie wiem co zrobic, musze to gdzie napisa

Polecane posty

Gość gość

Muszę się wygadać.. On ma za przyjaciół rodziców którym wszystko mówi, ja nie "nagaduje" na niego nikomu z mojej rodziny, a niestety nie mam nikogo takiego komu mogłabym powiedzieć jak to jest naprawdę. On ma 26 lat i mieszka z rodzicami, są ze sobą tak blisko, że ostatnio zapytał, czy pojedziemy z nimi na wakacje. Nie chce się od nich wyprowadzić, nie chce ze mną zamieszkać przed ślubem. Jesteśmy już narzeczeństwem jednak ja się zastanawiam czy brać takiego kota w worku, za którego wiecznie mama robi wszystko od śniadania do pracy po sprzątanie w pokoju. Jest jedynakiem, rozpieszczonym, zawsze wszystko miał. Zapytałam czy na czas nieobecności mojej rodziny zamieszkałby u mnie w domu, ten niestety musi zapytać rodziców - czy może. Nie wiem jak tu cokolwiek zmienić, wiem, że jego rodzice wszystko wiedzą, wiedzą jakie mam pretensje, wiem, że kibicują mu, żeby mi nie ulegał.. Dla mnie to jest sytuacja z której chciałabym uciec, jednak po 4 latach bycia razem ciężko jest podjąć decyzję.

Gość gość
Masz dwa wyjścia : 1. Zaakceptować tą sytuację i zaprzyjaznić się z jego rodzicami ( stworzycie fajną paczkę pod warunkiem,że oni Cię w 100% akceptują a Ty ich -inaczej będzie fałsz... 2. Rozstać się z nim bo niestety on już się z tego nie wyleczy ...

Daj już spokój!Ciągle ten sam temat.Znajdź sobie innego a nie na okrągło dupę zawracasz.

Gość gość
:)no mamisynek no znowu temat o jakims facecie bo kobieta pasji nie ma hobby czy zaintersowan? 888 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y