Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sąsiad zaproponował mi seks

Polecane posty

Gość gość

Mam sąsiada żonatego i dzieciatego, ma dorosłe dzieci. Ja mam dzieci i męża ale jestem młodsza od niego...dużo młodsza. Zawsze rozmawialiśmy, czasem przyszedł na piwo do męża. Ostatnio byliśmy na imprezie...on był pijany, poprosił mnie do tańca, powiedział komplement i dodał że "chętnie by się wsunął" ;) Zamurowało mnie, później się zaśmiałam ale nic nie odpowiedziałam. Teraz kiedy go widzę unikam go, wstydzę się i wogóle jakoś głupio. Nie zamierzam skorzystać z propozycji ale nie potrafię normalnie go traktować- tak jak przedtem. A może on tylko żartował...nie wiem

Gość gość
Jeśli nie wiesz, czy mówił na poważnie, czy tylko żartował, to go o to zapytaj...

Gość gość
on był wtedy pijany, może sam nie pamięta. Od jakiegoś czasu patrzy na mnie z pożądaniem, ostatnio przyszedł kiedy sprzątałam, byłam w spodenkach i bluzce na ramiączka...jego wzrok mówił sam za siebie. Nie chcę go pytać, wolę udawać że nie było tematu

Gość gość
A Ty chwalisz się czy zalisz? Ile masz lat 17?

Gość gość
Mnie po pijaku dyrektor mój zaproponował na imprezie. Po wódzie puszczaja im hamulce

Gość gość
jak się wstydzisz, to powiedz mężowi, żeby poszedł do sąsiada i mu powiedział parę słów (najlepiej przy żonie).