Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego faceci nie dbaja o siebie

Polecane posty

Gość gość

wiekszosc facetow nie przywiazuje uwagi do swojego wygladu. mysla, ze jak juz zakryja swoja ulane cielsko bezksztaltne wielkim tshirtem, za wielka koszula i bojowkami o 4 numery za duze to bedzie ok:O nie kur/wa nie bedzie ok, mi nawet odezwac sie nie chce to faceta ktory ma wy/jebane na swoja sylwetke i stroj. Ogromna uwage przywiazuje do charakteru, a ktos zaniedbany jest mega odpychajacu. Na portalach randkowych faceci wstawiaja zdjecia ktore pokazuja ze sa flejami, brudasami, leniami. Nie wiem na co oni licza, ze piekna kobiete znajda...

Gość gość
jak dbamy to tez nas wysmiewacie

Gość gość
właśnie, każdy modelki by chciał która będzie ciągle na diecie i na siłowni przesiadywać, zawsze wydepilowanej i zadbanej a o siebie już zadbać się nie chce

Gość gość
mam kobieca sylwetke, duze piersi, bardzo waska talie i szerokie biodra, bardzo szczuple nogi, cwicze, biegam, jezdze na rowerze, chodze na basen i silownie, dbam o wlasy, cere i cale cialo, ladnie kobieco sie ubieram, twarz to kwestia gustu, uwazam ze moja jest nienajladniejsza, choc facetom sie podobam ... uroda to kwestia drugorzedna dla mnie, najwazniejsze sie dla mnie jest charakter mezczyzny i dobre serce, szukam porzadnego partnera o dobrym sercu na portalach randkowych, ale jak widze takiego "bezdomnego" na zdjeciu czuje niesmak, obrzydzenie, na randke nigdy bym sie nie umowila z takim niezadbanym typem. Niektorzy faceci maja zdjecia jak leza z brzychem wywalonym, pija piwo albo gdzies w polenerze w stroju bazarowym, wywalaja na wierzch swoje cielsko, o ktore widac z daleka ze nie dbaja , no sorry patrzec na to sie nie da. PO wygladzie faceta widac wiele rzeczy. Facet niechluj to len, skoro nie umie zadbac o siebie nie zadba nigdy o nikogo. Jesli nie chce mu sie ruszyc du/py by pocwiczyc to nie bedzie mu sie chcialo tez angazowac w zwiazku i nic robic. taka prawda. Flejom mowie kategorycznie NIE. Wezcie sie ogarnijcie, bo wypowiadam sie na temat setek facetow szukajacych kobiet w necie, wiec was to tez dotyczy:O

Gość gość
aparycji, twarzy sie nie zmieni ale na milosc boska cala reszta juz od was zalezy ... kiedys pracowalam z facetem ktory przychodzil do pracy w smierdzacych ciuchach, pomietych, zawsze bylo czuc od niego jakis dziwny smrod, nigdy zadnej szmaty jaka na siebie ubral nie wybrasowal no bo po co nie, po co sie meczyc i kobiety szukal zeby bylo smieszne. Najpierw zacznijcie od siebie a potem narzekajacie ze kobiety maja za duze wymagania.

Gość gość
No sorka ja do fryzjera chodzę co miesiąc mam zadbane ciało, dużo spaceruję, ćwiczę, nie mam brzucha, twarz może nie najciekawsza ale na to mam mały wpływ, zmieniam ciuszki często i codziennie, koszule prasuję i u mnie w pracy większość tak wygląda nie wiem skąd Ty bierzesz tych dziwolągów?

Gość gość
Wiekszosc w zwiazkach mlodych facetow jest oblesnie gruba a jest wielu mlodych szczuplych, fajnych, zadbanych, porzadnych, zaradnych i jakos sa singlami. Wy oczekujecie polaka fleje wulgarnego i agresywnego a pozostali nie maja powodzenia.

Gość gość
zacznijcie sie myc, cwiczyc i ubierajcie sie porzadnie

Gość Taki_jeden_964
dlaczego faceci nie dbaja o siebie xxx A po co ?

Gość gość
brudasy i lenie

Ja nie dbałem o siebie, bo było mi wszystko jedno, miałem depresję i chciałem umrzeć. Co prawda nie szukałem wtedy dziewczyny, więc może i mogłem wszystko olać. Wiele osób które nie dbają o ciało pewnie też myśli, że nic to nie zmieni i nie warto. Ja myślę, że warto.

Gość gość
Ja tak samo nie dałam o siebie, wpadłam w depresję ale wzięłam się w garść i zaczęłam ćwiczyć,pokazałam drzwi ludziom, którzy mnie nie akceptowali...:)

Gość gość
Popatrz, a w temacie niżej kobiety zaszczekały mnie, że facet jak dobrze ubrany, zadbany, czysty to pedał i że wolą oblecha z brzuchem jeśli ma fajny charakter.