Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciążona30

Matka blondynka jasna karnacją ojciec brunet ciemna karnacja

Polecane posty

Gość gość
Gowno prawda ojciec lub matka musi być rude żeby dziecko było rude inaczej będzie blond lub ciemnowłose a kolor oczu zazwyczaj jest po matce więc jak blondyna naturalna to zazwyczaj oczy niebieskie.

Gość gość
dziś nie wiesz to się nie wypowiadaj. Za rudy kolor włosów u dziecka odpowiada gen MC1R i muszą go nosić oboje rodzice którzy rudzi wcale być nie muszą wystarczy, że są nośnikami tego genu. I tak ja jestem po mamie ruda, mąż jest blondynem mamy troje dzieci i wszystkie są blondynami natomiast mój brat ma blond włosy jego żona ma ciemną karnację i czarne włosy, a ich córka jest ruda, bo widocznie moja bratowa też ma ten gen z jakiegoś przodka czego np mój mąż być może nie ma i wtedy nasze dziecko nigdy nie będzie rude.

Gość gość
A geny kolegi męża przypadkiem nic nie dodały? 5% dzieci w Polsce ma w sobie "obcy " genom...

Gość gość
Mój mąż jest hiszpanem z andaluzji - brunet z ciemną karnacją,natomiast ja naturalna blondynka z wiecznie bladą jak ściana karnacją i córki mają urodę po mnie natomiast syn wypisz wymaluj tata - czarne włosy ciemna oprawa oczu i ciemna karnacja.

Gość gość
Jak z Andaluzji to na 50% Arab ...

Gość gość
Na imię mu będzie Ahmed lub Mohamed.

Gość gość
U mnie ja jestem brunetka o czarnych oczach i sniadej cerze. Mąż szatyn, niebieskie oczy, cera ciemna. Syn szatyn, n iebieskie oczy, cera ciemna. Teraz czekamy na córkę i obawiam się, że znów geny męża zwycięża. :)

Gość gość
Moj maz ciemna karnacj a, czarne oczy, włosy, długie rzęsy. Ja biała wręcz przezroczystą blondynka. zielone oczy. Córka bardzo jasna karnacja, jasne blond włosy. Czarne oczy i piękne ddługie rzęsy. Urodziła się z czarnymi włosami.

Gość gość
Po "ciemnych" ojcach dzieci są ładne szczegolnie córki.

Gość gość
Szczególnie gdy tato jest Cyganem lub Arabem .

Gość gość
Niekoniecznie rude. Moja Mama czarna jak cyganka z brązowymi oczami, ciemna karnacja, tata blondyn z niebieskimi oczami. Ja jasna buzia, blondynka w Tate, ale oczy i rysy twarzy w mame. A brat czarny jak MAMA, a rysy twarzy w tatę. widać że jestesmy z tych samych rodziców, bo jesteśmy bardzo podobni.

Gość gość
A i moi znajomi. Ona jasna blond i niebieskie oczy, a jej mąż jak Włoch i 2 dzieci w mamę a 3 synek jak tata i żadne nie jest rude.

Gość gość
To tak jak u mnie. Coreczka na poczatku byla caly tata, ciemniejsza cera, wlosy kruczoczarne. Po niespelna roku zmiana o 180 stopni. Jasne oczy, blond wlosy i jasna cera. Teraz ma 3 latka i tak jej zostalo.

Gość gość
ja jasna blondynka były mąż ciemny brunet, niebieskie oczy - wiem ciekawe zestawienie ;) mamy 3kę dzieci i wszystkie "wdały" się w ojca żadne nie jest do mnie podobne były ma dziecko z obecną partnerką - ona jeszcze jaśniejsza blondynka i dziecko cała matka nie wiem jak to jest, że u nas żadne nie ma nawet koloru oczu po mnie, a tam dziecko jasny blondynek po matce

Gość gość
Mam grupę krwi B a mąż grupę krwi A, a córka ma grupę krwi " 0 ", bo decydują geny, po dziadkach z obu stron była grupa krwi "0" x Całe szczęście, bo gdyby miał AB oznaczało, że się puściłaś :P

Gość gość
Tez jestem blondynka o jasnej karnacji a moj maz brunet z ciemniejsza karnacja niz ja,a nasza corka wyszla blondynka z asna karnacja.mam silne geny heh, x Nie, twój mąż nosi takie jak twoje słabe geny po przodkach :P

Gość gość
Tez jestem blondynka o jasnej karnacji a moj maz brunet z ciemniejsza karnacja niz ja,a nasza corka wyszla blondynka z asna karnacja.mam silne geny heh, x Nie, twój mąż nosi takie jak twoje słabe geny po przodkach :P

Gość gość
Proponuje cofnąć się do liceum na lekcje biologii....

Gość gość
Czytam te wasze wypociny i aż się wierzyć nie chce... podstawowa wiedza z biologii z genetyki która była w szkole średniej... niezłe braki kafe...

Gość gość
Roznie jest. Ja.jestem.blondynka I mam ciemno ziekone oczy, moj maz.brunet.z brazowymi oczami. A dzieci jak narazie corka 4ro'letnia oczy niebieskie ciemna blondynka syn jasny blondyn brazowe oczy maly 2lata ma

Gość gość
BEDZIE ŁACIATE!