Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NAJWAZNIEJSZY PRZEDMIOT W SZKOLE TO MATEMATYKA ZGADZACIE SIE

Polecane posty

Gość gość

MATEMATYKA TO KROLOWA NAUK I NAUCZYCIEL MATEMATYKI NAJWAZNIEJSZY JEST W SZKOLE

Gość gość
Języki obce są najważniejsze trzeba się ich dobrze nauczyć i wyjechać z tego kraju

Gość gość
ja uwazam ze FIZYKA I CHEMIA JESTEM PRZEDSTAWICIELEM TEGO ZAWODU I JESTEM DUMNA

równie ważne są biologia, chemia, geografia w ich praktycznym wymiarze (od tej życiowej strony).

Gość gość
I ETYKA JEST WAZNA ,KTORA UCZY ZYCIA I DOBROCI TO PODSTAWA UWAZAM

Gość gość
W szkole najważniejsza długa przerwa jest :classic_cool:

Gość gość
chyba PODSTAWY matematyki. jak rozliczam się z fiskusem to nie potrzebuję robić wykresów i rozwiązywać funkcji. w sklepie też nie płacę trapezem opisanym na okręgu

Gość gość
W szkole najważniejsza jest przerwa na papierosa.

Gość gość
u mnie w szkole NAUCZYCIELKI MATEMATYKI UWAZAJA ZE SA NAJWAZNIEJSZE I NAJMADRZEJSZE..ZAWSZE PODKRESLAJA ZE CO TO TAKI WUEFISTA ..ZE TO KTOS Z NIZIN INTELEKTUALNYCH A NIE JAK ONE MATEMATYCZKI

Gość gość
Rzeczywiście wykresy,funkcje,cotangensy czy inne pola figur bardzo przydają szaremu Kowalskiemu w sklepie lub w robocie w burger kingu.Tak samo biologia czy chemia odczynniki,kwasy i inne pierdoły,które mało kogo interesują,w dodatku nie przydają się w codziennym życiu.

Gość gość
NATOMIAST ETYKA SIE PRZYDAJE I TO BARDZO W ZYCIU. DZIEKI TEMU PANU OD ETYKI WYSZLAM NA PORZADNEG CZLOWIEKA ZMARL JUZ ALE PAMIETA GO NAJMILEJ ZE SZKOLY BO BYL MĄDRY I FAJNY.

Gość gość
WY DEBILE POPIEPRZONE MATEMATYKA SIE PRZYDAJE BO ZEBY BYC INYZNIEREM I ISC NA POLIBUDE MATEMATYKA TO PODSTAWA I ZEBYM JA INZYNIER ZARABIAL KASE DUZĄ MUSZE ZNAC MATEMATYKE WIĘC NAJWAZNIEJSZY TO PRZEDMIOT ,ZEBY KONCZYC NAJWAZIEJSZE STUDIA NA POLIBUDZIE CZYLI INZYNIERSKIE.

Gość gość
A WIEC ETYKA I MATEMATYKA TO DLA MNIE BYLO MEGA SUPER DOSWIADCZENIE ZE SZKOLY I DZIEI TEMU JESTEM DZIS INYZNIEREM I DOBRYM CZLZOWIEKIEM

Gość gość
mój mąż ma własną firmę budowlaną i zatrudnia takich inżynierów jak ty ale ma wykształcenie średnie i właściwie jest dobry z matematyki ale czy była mu ona tak potrzebna,żeby ciebie zatrudnić do pracy?niech pomyślę... nie

Gość gość
to zalezy do czego potrzebna :) moj syn jest b.dobry z matmy za to inne przedmioty ...tragedia :D i co dalej ? on sam nie wie hahahah

Gość gość
SORO TWOJ MAZ ZATRUDNIA INZYNIEROW TO SAMA WIESZ ILE IM PLACI.. JAKO INZYNIER W BUDOWNICTWIE Z UPRAWNIENIAMI ZARABIA SIE 5 TYSIECY MINIMUM....WSPOLCZJE MEZOWI ZE GLUPI I MUSI PLACIC MADRZEJSZM OD SIEBIE TYLE KASY...HEHHEHE

Matematyka jest najważniejsza bo uwaga - uczy myślenia. Wkurza mnie jak ktoś mówi, że mu się w życiu nie przydała. A myślenie wam się nie przydaje? Jak widzę potrzeba w Polsce zawodówek i to z pominięciem szkoły podstawowej. Od razu uczyć na roboli noszących cegły i w wieku 13 lat do roboty. Matematykę i myślenie zostawmy dla ludzi wykształconych.

Gość gość
dobrze,że ty jesteś taki mądry i dzięki temu ,że mąż ma inżynierów firma dobrze prosperuje

Gość gość
czyli twojemu mężowi matematyka -co prawda pośrednio-ale się przydała :D