Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nouvelle 95 czy ty jestes z krakowa blagam odpisz mi

Polecane posty

Gość gość

czy ty jestes z krakowa bo ktos tu pisal ze tak

Gość gość
wiem ze studiujesz na ujocie w krakowie fizyke powiedz czy ciezko jest?? i co po tym bedziesz robic?? tez tam ide na fizyke

Gość gość
ona studiuje chyba prawo a nie fizke

nigdy nie napisałam, że studiuje w krakowie. to, że wypowiedziałam się nt. wpia uj jeszcze o niczym nie świadczy. mogę się wypowiedzieć na temat większości wydziałów prawa, bo prawie wszędzie znam sporo osób. nie studiuję fizyki. podałam fizykę teoretyczną jako przykład naprawdę trudnego kierunku, a nie takiego, którego trudność jest sztucznie nadmuchana. mogę powiedzieć o fizyce tyle, ile wiem od znajomych, którzy to studiują.

Gość gość
A TY CO STUDIUJESZ? POCHWAL SIE. PEWNIE PRAWO BO TAK WYCHWALASZ.

Gość gość
nouvelle, a jak myslisz, na jaki kierunek np. w Krakowie opłaca się iść? stosunki miedzynardowoe na ekonomicznym czy inżynieria chemiczna i procesowa na Politechnice?

Gość gość
NOUVELLE TO AUTORYTET DLA WAS TYLKO DLATEGO ZE STUDIUJE PRAWO....SMIESZNE

Gość gość
Na tym forum jest sporo prawników ale nie każdy sie chwali.

Gość gość
Jak sie ma kompleksy to trzeba sie na forum dowartościować.

ja się też nie chwalę. stosunki międzynarodowe to dno i tu znowu pochwalę prawo, bo w MSZ chcą prawników po aplikacji dyplomatycznej. to jest fakt obiektywny, a nie puste wychwalanie studiów prawniczych. natomiast przemysł chemiczny w Polsce leży i kwiczy\

Gość gość
ona studiuje prawo na 100 %

z maturą z chemii nawet na farmację moim zdaniem nie opłaca się iść. bardziej przyszłościowe jest pielęgniarstwo. może śmiesznie brzmi, ale pielęgniarki za kilka lat będą negocjować niezłe kontrakty, bo zacznie brakować rąk do pracy. i te braki będą naprawdę dramatyczne. większość teraz jest w wieku przedemerytalnym, a na studiach jest zbyt mało miejsc, by wypełnić tak duże braki

Gość gość
Autorytet który twierdzi, że student prawa np.po UJ jest mądrzejszy niż adwokat czy sędzia po gorszej wg. niej uczelni. Małolata z przerośniętym ego i tyle.

Gość gość
To może jeszcze znajdziecie zdjecie nouvelle lub jej profil na fb?

Gość gość
Po prawie ma takie perspektywy że już może składać podanie o zasiłek dla bezrobotnych.

Gość gość
Autorytet który twierdzi, że student prawa np.po UJ jest mądrzejszy niż adwokat czy sędzia po gorszej wg. niej uczelni. Małolata z przerośniętym ego i tyle. MOCNO PRZEROŚNIĘTYM. Troche pokory by sie przydało.

nie studiuję na uj i nie stwierdziłam nigdy, że student prawa na uj jest mądrzejszy niż sędzia (adwokaci to żadna prawnicza elita). napisałam tylko, że UKSW to beznadziejny wydział, ale to jest obiektywny fakt. sorry, ale jeżeli gdzieś można poprawiać jeden przedmiot kilkanaście razy, omawia się połowę kodeksu, pomijając tak ważne zagadnienia jak np. spółki (ksh), w ogóle nie rozwiązuje się kazusów, to wydział jest gówniany, i to fakt obiektywny. pewnie jesteś tą urażoną prawniczką po UKSW, która się wtedy wielce obraziła? i po co wypisujesz takie kłamstwa, to o twoich kompleksach świadczy

Gość gość
to wydział jest gówniany, i to fakt obiektywny. pewnie jesteś tą urażoną prawniczką po UKSW, która się wtedy wielce obraziła? i po co wypisujesz takie kłamstwa, to o twoich kompleksach świadczy stawiasz "i" po przecinku, zaczynasz od "i" nie wmawiaj innym, że nie potrafią sklecic zdania skoro sama nie potrafisz

Gość gość
czy was powaliło z tym pielęgniarstwem? Moja siostra z magisterką zarabia niecałe 2000 tyrając po 12h na chirurgi.

przepraszam, że się wtrącę, ale przed "i" można stawiać przecinek w pewnych przypadkach ;)

Gość gość
Nie ma znaczenia która uczelnia. Będziecie na bezrobociu jak jeden mąż.

nie zarzuciłam nikomu, że nie potrafi sklecić zdania, napisałam, że sama leję na poprawną polszczyznę w internecie. można stawiać przecinek przed "i" (chociaż nie w tym miejscu, w którym ja postawiłam, ale ja piszę w pośpiechu i nie zwracam na to uwagi). można też zaczynać zdanie od spójnika w potocznej polszczyźnie. nie znasz podstawowych zasad interpunkcyjnych, tak że wnioskuję, że nie skończyłaś jeszcze podstawówki

przecież piszę, że pielęgniarstwo jest PRZYSZŁOŚCIOWE. jeszcze nie teraz, ale wkrótce, jak wykruszy się większość pielęgniarek w wieku przedemerytalnym. naprawdę będzie brakowało rąk do pracy. młodych jest zbyt mało, a i tak często wyjeżdżają. moja koleżanka ma 3 na rękę z dyżurami, ale ma też uprawnienia instrumentariuszki

Gość gość
nie zarzuciłam nikomu, że nie potrafi sklecić zdania, napisałam, że sama leję na poprawną polszczyznę w internecie. można stawiać przecinek przed "i" (chociaż nie w tym miejscu, w którym ja postawiłam, ale ja piszę w pośpiechu i nie zwracam na to uwagi). można też zaczynać zdanie od spójnika w potocznej polszczyźnie. nie znasz podstawowych zasad interpunkcyjnych, tak że wnioskuję, że nie skończyłaś jeszcze podstawówki po twoich wpisać równie dobrze to widać

Gość gość
Inne przypadki tutaj nie zachodzą. Nouvelle zrobiła błąd.

wiem, że nie zachodzą, napisałam o tym. tylko że mój błąd to nieuwaga, pośpiech, a nie nieznajomość zasad, których człowiek uczy się w gimnazjum, a potem chwalenie się na forum głupotą w celu wytknięcia innym braków. żenada

Gość gość
bo studenci prawa rozumem nie grzeszą

masz jakiś kompleks niższości w stosunku do studentów prawa? wypowiedzi tej frustratki w tym i tamtym temacie, gdzie zarzuca mi, że bronię pedofila, to dno den, a nie zwykły grzech.

Gość gość
Frustratką jestes ty nouvelle. Walcz z wszystkimi na tym forum. Im głośniej będziesz szczekać tym mądrzejsza sie poczujesz.

Gość gość
Ty jesteś dnem. Napisz jasno i wyraźnie, jednym zdaniem. Kto jest ofiarą w związku dorosłego faceta i 13 latki? Studentko prawa to pedofilia czy nie?