Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konserwatyzm rulez

NAJLEPIEJ DAWAC PO TYLKO PO SLUBIE

Polecane posty

Gość konserwatyzm rulez

Ogladajac tematy na KAFETERII dochodze do prostego wniosku - jezeli kobieta chce sie W MIARE zabezpieczyc przed wykorzystaniem i olaniem to powinna poczekac do slubu :P Mysle ze TROCHE ciezej sp............ic od wlasnej zony, zaraz nastepnego dnia po nocy poslubnej, po ceremonii ktora widziala cala rodzina :P po zainwestowanej w impreze kasie :P:P:P TROCHE ciezej niz w wolnym zwiazku. A poniewaz samiec nie posiada naturalnej zdolnosci tworzenie GLEBSZYCH niz wagina relacji z drugim czlowiekiem to trzeba go do tego przymusic aby go nauczyc :P Nasze babki o tym wiedzialy i bez slubu zazwyczaj nie dawaly :P i meza i dzieci mialy :P a my RZEKOMO wyzwolone i szczesliwe ciagle nie mozemy znalezc albo konczymy jako roochajlo na 5 lat do wymiany :P Slaby uklad :P trzeba cisnac bez litosci jak nasze babki :P

Gość gość
nie trzeba czytać kafe żeby tę mądrość mieć, ale niektóre kobiety nie chcą przyjąć tego do wiadomości :D

Gość gość
Ale wiesz... Kolesie tez maca i kreca. Cale to SAMCZE gledzenie ze papierek niepotrzebny ze slub TFU! zly bo zabiera swieta wolnosc dla biednego ogoraska w kroczu :P Ach Ojejejej... normalnie zaraz sie poplacze jacy oni biedni i my im wolnosc chcemy krasc :P Polityka ZERO LITOSCI :P chcesz kisic to sie oswiadcz w obecnosci calej rodziny i koniec :P inaczej wyroluje. Po cholere miec stres przy stosunku? Zastanawiac sie - oddzwoni? odezwie sie? czy moze sie nie odezwie?... :P slabizna i cienizna :P podajcie mi przyklad kolesia ktory przeszedl przez caaaaaaly ten ambaras ze slubem i weselem i potem potraktowal zone jak lachona na jedna noc :P dokladnie identycznie, ubral sie i zniknal i sie nie odezwal :D:D:D podajcie mi choc jeden przyklad NIE MAM NA MYSLI SYTUACJI - zniknal po roku lub po latach z inna :P tylko zaraz po nocy poslubnej na zasadzie - zaliczylem to spadam :P

Ty chłopa to widziałaś jedynie w sklepie a o związkach wiesz jedynie z telenowel. Bo na pewnie nie jesteś w żadnym jeśli postrzegasz go jedynie w kategoriach dam mu lub nie dam. Nie wiem czy wiesz ale są kobiety, które mają znaczny większy wkład w związek niż tylko seks.

Gość gość
to sobie czekajcie, kto wam broni? Tylko najpierw znajdźcie jelenia, który będzie cierpliwie do ślubu czekał, bo szczerze mówiąc to nie wróżę wam, ani ożenku, ani *****nka i tak to się skończy. A na starość płacz, że stara dziewica i teraz to nikt już jej nie puknie i z życia nic nie miała 🖐️

Gość gość
zalezy na czym komu zależy :) . Ale większość kobiet pragnie tego męża tylko najpierw dają a potem dziwią się,że go nie mają.

Gość gość
po ślubie tez nie dawaj ,zrob sobie tylko dwoje dzieci z nim i później szantazuj dużymi alimentami ,On będzie dymal na boku a ty będziesz hodowac dzieci i tak spędzicie cale zycie,urozmaicajac sobie opowiadaniami o bzykankach na boku

Z seksu robicie jakąś przysługę, ja mu dam a on mi da pierścionek. Smutne to. Otóż seks to tylko dodatek do związku ale jest bardzo ważny bo jesteśmy seksualnymi istotami i tam gdzie kogoś kochamy są emocje, zauroczenie i pociąg zarówno psychiczny jak i FIZYCZNY. Uważam, że nie można stworzyć związku bez seksu. Poza tym seks jest wspaniały w związku dla obu stron. Dlaczego odmawiać sobie przyjemności?

Gość gość
Tak jasne wiekszy wklad :P Sory gosciu ale Twoj TXT to KLASYCZNA GEBA PELNA FRAZESOW zeby uspic czujnosc samicy i moc zakisic ogorasa :P Sory ale wytlumacz mi KLASYCZNA sytuacje rodem z KAfe - spotykaja sie na randce albo kilku/kilkunastu jest super, chemia, dobrze im sie gada itp. ida do lozka i on znika :D Czyli mam rozumiec ze wiekszosc kolesi umawia sie dalej i ciagnie relacje az do skutku - sexu z kobieta ktora jest dla nich nieciekawa i nie ma nic do zaoferowania? :D:D:D:D:D O_O SERIOOO?

Gość gość
Ale czlowieku JAKA TO JEST PRZYJEMNOSC BYC WYROLOWANYM i OLANYM? :D:D:D Wytlumacz mi to :P Naprawde to nie moja wina ze kobieta chce byc kochana a dopiero potem roochana :P Tak juz mamy :P A to ze Wasze rzekome "UCZUCIE" rosnie wprost proporcjonalnie do czasu poszczenia i namawiania jej na wyrko ERGO im dluzej ona nie daje tym mocniej on ja kocha bo ja PODOBNO zdobywa to TEZ NIE NASZA WINA :P LOL kobieta moze przespac sie z kolesiem i DALEJ byc nim zafascynowana i kochac go :D WY tak nie potraficie :D

Gość gość
chyba jesteś kiepska w te klocki ,moi zawsze chcą więcej i ruchansko jest mega super ,a rozstania sa z innych przyczyn

Głupia dziffko. Pisałem o seksie w związku. Wiesz co to jest? To nie ruchanie z nieznajmomym po kiblach. Związek to ludzie, którzy są już ze sobą dłuższy czas i planują ze sobą przyszłość.

Gość gość
egoizm a nie miłość to czym jest sex przed ślubny zaspokojenie własnej chuci

Gość gość
może to jest świetna metoda dla kobiet, które mają zerowe libido, ale ja mam normalny popęd seksualny i seks nie jest dla mnie środkiem do "złapania" męża

Gość gość
To jest prawda stara jak świat. Może i kobieta jest czymś więcej niż dziura dla faceta ale jak kobiecie zależy i da mu to poznać i ulegnie to on zacznie cos mataczyc. Bo kocha ja dalej ale niestety ona blokuje mu instynkt tygrysa. Tak samo nie radze patrzyc się długo w oczy faceta i uśmiechać się do niego szeroka geba. Co najwyżej z trudem złapany usmieszek. Potem kobieta się dziwi ze latają za nią tylko tacy których ona nie chce. A czemu latają? Bo ona jest dla niego oziebla