Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Rozetka111

Ciąża biochemiczna czy pozamaciczna?

Polecane posty

Gość Rozetka111

Pomóżcie bo chyba zwariuje.@ zawsze mam co ok 31 dni Okres miałam od 5 do 8 czerwca staramy się z mężem o dziecko dopiero 2 cykl. 02.07 okazało się ze test ciążowy pozytywny co prawda bardzo blada kreska ale jest. 03.07 bhcg 16.8 mała ale odpowiada 2-3 tyg ciąży tego samego dnia byłam u gina robił usg zarodka nie widać za wcześnie, powiedział ze widzi jakiś wolny płyn poza macicą ale mówił żeby się nie przejmować bo to nic nie musi oznaczać żebym zrobiła badania czy rośnie bhcg, dał skierowanie kazał przyjść 08.06. Byłam wczoraj w przychodni niestety wyniki będą dopiero na piątek bo laboratorium jest w innym mieście , przyszłam do domu zaczęłam krwawić nie dużo taki lżejszy okres ale z malutkimi skrzepami krew czerwona ze śluzem.Byłam wieczorem u gina opowiedziałam o krwawienie powiedział że mam czekać do piątku i przyjść z wynikami bo on sam nie wie.Powiedział ze są 3 możliwości 1 ciąża bardzo wczesna 2 pozamaciczna lub 3 biochemiczna jestem bardzo zdenerwowana nie wiem co robić.Dodam ze z 1 ciąży mam córkę 2 ciąża syn niestety w 18 tyg . ciąża obumarła szpital i zabieg i teraz to 3 ciąża.Moze któraś z was też tak miała boje się bardzo.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować