Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaroslawawdupetozabawa

Kaczyński jest żalosny....brak dzieci jezdzi taksi a zyje za nasze

Polecane posty

Gość jaroslawawdupetozabawa

samotny staruszek

Gość gość
I na dodatek więcej wydaje na ochronę niż Tusk na samoloty :classic_cool: I też za nasze:O

Gość gość
Inni tez żyją w luksusie " za nasze'

Gość gość
hehe-ciekawe z ta ochrona ale nie dziwie mu sie;!skonczyl studia państwowe owinien splacic dlug spoleczny plodzac dzieci, a on nie! jeszcze znalazl posade ze dostaje kase dalej jakby od nas. po comu te studia skoro nie pomaga ludziom? niech zwraca kase! gdyby nie sejm to by siedzial w domuprzed tv-jest niezaradnym zyciowo pasozytem a bawi sie w ojca narodu-nic mu w zyciu nie wyszlo, ale to nie wybór, po prostu nikt go nie chcial-a on dorabia do tego ideologie ze niby poswiecil sie dla kraju-powiedzcie mi gdzie-zżerajac pensje sejmowa? ale jedno w nim lubi-jak myli wyrazy i nazwiska;)

Gość gość
To ja , ten od ochrony . Nie jestem lemingiem ale nie mogę szanować człowieka mylącego się w refrenie Hymnu Państwowego :(

Gość gość
najlepsze jak mlaska co jeden wyraz i jak cedzi proste slowa jakby mial sie zesrac a potem mowi slowo typu 'ale' ;) 'z ziemii Polskiej do Polski';)

Gość gość
Pisałem wyraźnie że nie jestem lemingiem i na temat panów ministrów S i S też mam określone zdanie . Tylko że w tym wątku o pana K chodzi . Pluj dalej bo to właśnie wyborcy Prezesa potrafią najlepiej co dobitnie w Warszawie pod Pałacem Prezydenckim pokazali

Gość gość
O widzę że ktoś mi antagonistę usunął :( A tak chciałem więcej argumentów przeczytać :O