Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta zawsze umalowana

Ładne kobiety bez makijażu

Polecane posty

Gość kobieta zawsze umalowana

W związku z tym, że ostatnio (na kafe i demotach np.) bardzo popularny stał się temat "lepsza umalowana kobieta czy naturalna", proszę o wklejenie zdjęć ładnych, naturalnych dziewczyn przez tzw. amatorów natury :) uwaga - chodzi o dziewczyny BEZ makijażu, a nie w makijażu nude - to do Panów, którzy nie zawsze potrafią to odróżnić :) Chodzi mi głównie o to, że ciągle wielu mężczyzn mówi, jak pięknie niektóre kobiety wyglądają bez makijażu i że szpecą się one nakładaną tapetą. Otóż widzę codziennie mnóstwo osób, wiadomo praca, zakupy, spacery itd. i dziewczyn ładnych bez makijażu prawie praktycznie nie ma! Może z jedną na tydzień umiałabym taką znaleźć. Dlatego jestem ciekawa, jakie kobiety są dla Was ładne, może Wam starczają w miarę proste zęby, dwoje oczy i długie włosy ;)

Gość gość
coś w tym jest, wystarczy spojrzeć na przykład na jakieś blogerki - większość wygląda cudnie na zdjęciach, w tych makijażach, a przed to - nie ujmując im umiejętności i osobowości - porażka, będąc facetem nie spojrzałabym na nie bez makijażu

Gość gość
Jestem całkiem ładna bez makijażu, ale nie ma co ukrywać, że w makijażu ładniejsza i nie będę tu krzyczeć, że ja bez niego jestem ładniejsza niż dziewczęta w makijażu, bo to też tak nie jest. Ludzie w odbiorze przyzwyczaili się już do tej gładkiej cery i ciemnej oprawy oczu itd, że sama naturalna uroda tego nie doścignie. Mi wszyscy mówią jaką mam gładką cerę, chwalą po kilka razy, ale nie dorównuje ona fotkom zrobionych dziewczyn, nie mówiąc już o poprawkach w programach Wracają do myśli autorki: 99% ślicznych dziewczyn które widzę ma makijaż. Te bez makijażu to głównie te młodziutkie.

Gość gość
Kobiety bez makijazu nie przypominaja czlowieka.