Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seksrandka

Polecane posty

Gość gość

Czy znajdzie się chętna na taką randkę. Ja: 21 lat, 190cm, przystojny brunet z Wawy.

Gość gość
Tak, twierdzisz :( nie do końca wiem czy mam czas na poważny związek, a potrzeby każdy ma :)

Gość gość
Po za tym ciężko teraz znaleźć fajną dziewczynę, od której można oczekiwać czegoś więcej niż takie spotkanie.

Gość gość
Ciężko oczekiwać czegoś więcej jak ma się do zaoferowania jedynie seks... do tego pewnie marny, bo jak facet jest dobry w te klocki, to na brak chętnych nie narzeka i nie musi się o to prosić na forach :)

Gość gość
Na brak chętnych nie narzekam, za to jestem bardzo wybredny :P seks jest tylko dodatkiem do tego co mogę zaoferować :)

Gość gość
już widzę przy tobie ten wianuszek chętnych :) no ale to świat wirtualny, więc masz prawo w to wierzyć.

Gość gość
Pozory mylą, a znalazłem się tu z ciekawości :) skąd jesteś?

Ja nie twierdzę, że masz się pakować w poważny związek. Sama mam 21 lat :P Idź do Clubu i poznaj jakąś fajną dziewczynę. :P

Gość gość
W clubie ciężko o fajną dziewczynę, łatwiej o ładną :) Trochę się zestarzałem i mniej się szlajam po klubach, ciężko potem wstać do pracy :(

"zestarzałem "??? Ponoć masz 21 lat :PP Przecież chcesz tylko poruchać. Sam napisałeś "seksrandka"...inteligentna i fajna kobieta na to nie pójdzie. :P

Gość gość
Poruchać można zawsze, wolałbym też móc z kimś miło spędzić czas :) 21 to wcale nie taki młody :P wcześniej było fajniej bo nie było żadnych obowiązków. Teraz jeśli się chce coś osiągnąć trzeba się rozwijać zawodowo, a to trochę czasu pochłania.... ale relax też musi być, więc najchętniej w taką pogodę wyskoczyłbym z kimś na lody :)