Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znowu słyszę to samo od KOBIETY

Polecane posty

Gość gość

Najpierw była przyjaciółka w której byłem zakochany, ona w pewnym momencie zaczęła mi mówić że chce być ze mną i że chce mieć mnie tylko dla siebie, na wyłączność. Po dwóch tygodniach od ostatniej takiej wiadomości zerwała ze mną kontakt. Przestała odpisywać na wiadomości.Znalazła innego. Rok później poznałem dziewczynę, byliśmy razem, było różnie ale bardzo się dla niej starałem. Ona cały czas mówiła że mnie kocha i że chce być tylko ze mną,że to jest prawdziwa miłość,ja jej wyznałem to samo. Kilka dni później zerwała. Nie wiem czy znalazła kogoś innego(myślę że tak)teraz mam kolejną dziewczynę i znowu od niej usłyszałem to samo. Wpadam w panikę bo boje się ze ona teraz po prostu odejdzie, że za parę dni wyśle wiadomość to treści "przykro mi ale chyba źle nazwałam uczucia". Co robić bo dostaję już psychozy. W ciągu półtora roku zdarzyło mi się tyle przykrych sytuacji że tracę nadzieję.

Gość gość
o co z tym chodzi...

Gość gość
Zrób puni rimming, a pokocha cię szczerze :p

Gość gość
zostałem przez to zraniony i nie ufam już kobietom, mam jakies ataki paniki

Gość gość
olej te wszystkei kobiety . dlaczego masz na nie takie parcie? TY w każdej z nich byłeś zakochany?

Gość gość
nie wiem dlaczego mam takie parcie ale mam straszne libido i 80% czasu poświecam na chęć i myślenie o tym żeby z kimś być . Mam 21 lat i zauważyłem że przez obmyślanie jak znajdę doskonałą partnerkę tracę życie. Nie potrafię zająć się soba.

Gość gość
Czy ktoś powie mi co zrobić z tym parciem?