Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kicia10166

Pomóżcie !!

Polecane posty

Gość Kicia10166

Mam problem chciałam schudnąć odchudzam sie od 5 dni jem bardzo mało . Nie ćwiczę bo jestem dopiero co po chorobie . W 5 dni schudlam 3 kg problem w tym ze juz ledwo co wytrzymuje mam ochotę zjeść wszystko . Czy nie chciał by ktoś sie przyłączyć razem napewno bd lepiej jak cos to piszecie wymienimy sie gg .

Gość gość
ja tez bardzo chciaabym schdnąć niby bym jak to zrobic w teorii , bo należy jesc 5 posiłków wciągu dnia i powinny to byc zdrowe rzeczy chcę schudnac 10 kg

Gość kicia10166
jejku jak dobrze , to moje gg 51095888 ;)

Nie możesz się głodzić bo to najgorszre co zrobisz. Jedz niormalnie 5 posiłków dziennie tylko w nieco mniejszych ilościach.Stopniowo zmniejszaj porcję , aby żołądek mógł się skurczyć. ! ale nie przeginaj bo napędzisz się jakiejś choroby ! ;* powodzenia

Gość kicia10166
neonia , dziękuje i postaram sie zwiększyc ilośc jedzenia ! :)

Gość gość
jak udało ci sie zrzucic 3 kg w 5 dni ?

Gość kicia10166
nie jadłam za dużo , potrafiłam wypic szklanke koktajlu przez caly dzień i tyle , czasem jadłam więcej ale jakoś sie tyle udało ale nie chce na tym skonczyc potrzebuje zgubic jeszcze 10 kg . ;/

Gość gość
ja potrzebuje 5 kg zrzucic chociaz, ale jakos mi nie idzie, za duzo podjadam , ciagle jestem głodna

Gość gość
zajrzyj do rankingu suplementów http://rtno.pl, suplement z 1 miejsca pomaga świetnie panować nad głodem

Gość antyglobaa
Kicia, nie możesz się głodzić, bo to najgorsze wyjście dla Twojego organizmu. Za chwilę waga Ci stanie, bo organizm się zbuntuje i przestawi się na tryb oszczędnościowy. Tak jak pisała koleżanka wyżej, jedź 5 mniejszych posiłków skomponowanych z każdej grupy produktów i będzie dobrze :) Ile ważysz, ile masz wzrostu?:) Ja się mogę przyłączyć, ale dopiero po weekendzie.

Gość Kicia 10166
171 i wazę 72-73kg ;/// wiem ze dramat

Gość gość
Dziewczyny spróbujcie zabiegu o nazwie liposukcja ultradźwiękowa. Przynosi sper efekty. Ja miałam Np. Bardzo wystający brzuch. Po 6 zabiegach mam 10 cm mniej, moja koleżanka miała grube uda, w jednym jej zeszło 3 cm, w drugim 3,5 cm. Ona zapisała się na kolejne zabiegi bo chciala by jeszcze o 2-3 cm mniej.

Gość gość
eh, te reklamy , wrrrrrrrrrrrrrrr

Gość gość
Po liposukcji ultradźwiękowe trzeba robić drenaż limfatyczny albo jakiś masaż. Inaczej cały rozbity tłuszcz wchłonie się na nowo.

Heja, jestem dietetykiem i polecam poczytać o diecie paleolitycznej - nie głodzisz się i jesz według faktów naukowych, a nie mitów sprzedawanych nawet na uczelniach (pełnoziarnisty chleb wcale nie dochudza). Polecam. Nie podam żadnej strony bo posądzicie mnie zarz o jakieś reklamy ;)