Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pies sąsiadki nasrał mi pod drzwiami

Polecane posty

Gość gość

a sąsiadce obok nasikał, śmierdzi na całej klatce, wiem że na moim piętrze 2 osoby mają małe yorki ale nie wiem które, kojarzę tylko 2 sąsiadki rok temu się wprowadziłam, na piętrze jest ok 12 mieszkań i rzadko kiedy kogoś mijam, rok temu był podobny problem i wtedy była wielka awantura o to, nawet jakaś kobieta chodziła z mopem i to zmywała, co robić? nie chce tego sprzątać bo z jakiej paki tylko ten smród, kurde gdybym chociasz wiedziała które drzwi że wierzcie mi wzięłabym to g***o na szufelkę i zwaliła bym jej pod drzwi by się nauczyła

Gość gość
szkoda,że nie wiesz,który to pies ale ja na twoim miejscu zapukałabym do obu właścicieli psów i zrobiła konfrontację. nie odpuszczaj bo wejdą ci na głowę. ja robię awantury nawet o sierść zostawioną na mojej wycieraczce

Gość gość
up :(

Gość gość
ale nie wiem nawet które to mieszkania, gdybym wiedziała to bym to zrobiła, przeciesz nie będe pukać do wszystkich, tylko słyszałam jak przechodzą obok moich drzwi z szczekającymi psami

Gość gość
to zapukaj do jakiejkolwiek sąsiadki i zapytaj czy wie kto ma psy. nie odpuszczaj

Gość gość
dzwoniłam do sąsiadki ale ona nie wie :(, przeszłam się tez korytarzem, myslałam że może usłyszę jakiegoś psa ale nic z tego

Gość gość
dobrze zrobiłaś,że byłaś u sąsiadki. plotka się rozniesie,że szukałaś sprawcy i przynajmniej nie będą się z ciebie śmiali,że masz gdzieś,że jakiś pies nasra ci pod drzwiami.

Gość gość
napisz kartke i wywies na klatce ,zeby posprzatali .

Gość gość
chyba szukanie zajmie mi więcej niż 1 dzień muszę obczaić kiedy ktoś bedzie wychodził ze szczekającym psem

Gość gość
kartka z napisem,żeby posprzątali to beznadziejny pomysł. ileż to gówno może jej śmierdzieć. jak już była u kogoś to może posprzątać i napisać na kartce co myśli o właścicielu psa

Gość gość
zrobiłam to już kilka godzin temu

Gość gość
niech napisze co jej sie podoba.