Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odchodze mam dosc

Polecane posty

Gość gość

jestem w ciazy, nie mam w mezu wsparcia, nawet nie wie kiedy mam wizyty u lekarza a jak wie to zapomina. Wiadomo z piciem tez u niego nie po drodze, mowi ze 2 piwa to nie picie, jak nie koledzy to z ojcem czy innym czlonkiem rodziny lubi sobie wypic, ostatnio mu powiedzialam ze gdybym miała plamienia albo bóle to kto by mnie zawiózł do szpitala, odpowiedział, że jestem histeryczką, ze bedzie sie przejmował w 8 czy 9 miesiacu nie teraz. Jego rodzina jest dla niego najwazniejsza, ja najgorsza jak zawsze. Nie chciałam nigdy tam mieszkac ale on nalegał, W niczym mnie nie wpiera, tłum ludzi moze mnie naobrażać a on nie zareaguje. Dzis z tym skończyłam dość. Nie musicie mi wspołczuć, chciałam się tylko wygadać.

Gość gość
Twój mąż to frajer, skoro pozwala Cię obrażać.

Gość gość
wreszcie zmądrzałaś. jak już się tak zaczyna to jak urodzisz będzie jeszcze gorzej. uciekaj stamtąd bo potem będą ci chcieli zabrać dziecko

Gość gość
byloby inaczej gdybysmy poszli i wynajeli mieszkanie ale on nie chce bo szkoda kasy i woli siedziec z rodzina. Ja wole juz mieszkac u siebie w mym domu rodzinnym. Jak odchowam dziecko mama powiedziala mi ze sie nim zajmie a ja moge isc do pracy, zeby chociaz mialo ze 4 miesiace, tesciowa sie nie poczuwa