Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Viktorija

Baaaardzo wysoki partner.Przeszkadza mi to

Polecane posty

Gość Viktorija

Witam.Od pół roku spotykam się z mężczyzną, który zaczął bardzo poważnie traktować nasz związek i w ogóle.Ja jestem w nim zakochana również ale od czasu kiedy i mi zaczęło bardziej na nim zależeć to zaczęło mi bardziej przeszkadzać kwestia różnicy wzrostu:( A mianowicie mój kochany ma(!!!)1.99 cm wzrost a ja tylko 171 i wyglądamy śmiesznie gdy tak sobie pomykam w na płaskim obuwiu hihi.To jego jedyna wada i poza tym to super przystojny i bardzo fajny facet :) mogłabym wymieniać wiele zalet ale ten wzrost hm...Pocieszcie mnie dziewczyny wysokich partnerów plissss

Gość ivona
Ja mialam faceta wyzszego od siebie o 26 cm i po pol roku rozstalam sie z nim.Wzrost byl malym powodem,bardziej jego charakter mnie denerwowal.

Gość gość
ja mam 160cm a mój partner 184cm ale jakoś dajemy radę. wcześniej też mi to trochę przeszkadzało ale zakładam wysokie buty jak wychodzimy na miasto

Gość gość
ale masz problemy...ja mam 165cm, a mój partner troszkę ponad 2m i jakoś nigdy mi to nie przeszkadzało

Gość gość
Temat prowokacja. Nie ma czegos takiego jak zawysoki facet.

Gość gość
a ja cie nie pociesze, mam 1,64, i kiedys spotykalam sie z gosciem co mial ponad 1,90m , byl super i zakochany, ale ten wzrost byl dla mnie nie do przeskoczenia, zerwalam te znajomosc. strasznie mi to przeszkadzalo. przy kazdym takim wysokim facecie czuje sie mala jak dziecko, czuje dyskomfort. moj obecny ma ok 1,80 i to jest w sam razm dla mnie.

Gość Viktorija
Poza tym on jest po studiach a ja tylko po zawodówce :(

Gość gość
Ja popieram kogoś piszącego że nie ma czegoś takiego jak za wysoki facet, choć nie należy tego traktować dosłownie ;) A może tylko tak mi się wydaję bo nie mam doświadczeń z takimi wysokimi. Mimo to wydaję mi się, że wrażenie czucia się przy nim jak dziecko wcale by mi nie przeszkadzało, o ile nie przeszkadzałoby jemu. Ale zawsze możesz gościa zostawić i jak mówisz że fajny to może jakaś miła o samotna dziewczyna o wzroście 180+ chętnie go przygarnie :)