Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak pozbyć się trądziku

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny! wiele z Was pisze o tym, co zrobić aby pozbyć się trądziku. Ja po kolei testowałam każdy sposób i podam te, które był najbardziej skuteczne. Nie jestem dermatologiem wiec proszę nie traktować tego wpisu jak jakąś recepte i pamiętać, że każda z nas jest inna i co innego jej pomaga. Ja mam cerę mieszaną i bardzo delikatną pomogły mi : asmutas.gif na wągry) parówki - robiłam codziennie przez ok tydzień po każdym razie pamiętałam by porządnie zamknąć pory zimną wodą, b: witamina B1 codziennie coś takiego: http://www.doz.pl/apteka/p5028-Vitaminum_B1_t abletki_3_mg_Polfarmex_50_szt Kupowałam w aptece, ale to ten sam co na stronie. c: suplement niwelujący trądzik i w miare hamujący jego powstawanie - wiadomo nie od razu trądzik zniknie - coś takiego: http://nplink.net/UkFFDZt0 Ja kupowałam z tej strony poleconej nie wiem czy można go nabyć w aptece. Jeżeli macie jakieś inne sposoby chętnie się dowiem oczko.gif Pozdrawiam i życzę udanych kuracjioczko.gif Pamiętajny, że nie ma jednej naskuteczniejszej metody na trądzik, która sprawdzi się u wszystkich. Warto odwiedzić dermatologa.

Gość gość
i jeszcze maść z wit A

Gość gość
ja mam fioła na punkcie naturalnych metod. myję twarz mydłem aleppo 10%, używam maseczek z węgla i widzę poprawę :D wszystko wyciągnęło mi na wierzch, wyglądałam okropnie, ale teraz już prawie wszystko się zagoiło i jest super. na wągry najlepszy jest mix nafta+olejek pichtowy. a do nawilżania olej kokosowy. do tego sensowna dieta i to tyle :D

Zrób sobie wirówką sok z buraków i marchewki. Zrób sobie 1 dzień prawie głodówki i pij tylko ten sok (ale nie przesadzaj, bo to mocne ;). Potem jedz normalnie i rób sobie soki z warzyw jakie lubisz. Pij herbatkę z fiołka trójbarwnego. Trądzik zniknie a skóra będzie piękna. Jestem facetem, ale wiem co mówię (z doświadczenia).

Gość Jagielka
Dla mnie sprawdzoną metodą są tabletki IQFACE.Stosowałam je ponad trzy miesiące ale warto było poświęcić ten czas.Teraz moja cera jest idealna a trądzik to tylko nie miłe wspomnienie.

Gość gość
ja mialam taki problem i poszłam na zabieg do dermatologa, bo wczesniej to wydawało mi sie ze nic tak na serio nie dzialalo, moge polecic zabieg tym swiatlem vpl (to nie jest w sumie chyba laser ale jakis inny rodzaj swiatla) kilka zabiegow i po sprawie, ja bylam w klinice estivance tam akurat bylo mi po drodze i wiem ze to spoko miejsce i skuteczne lecza, dowiedz zapytaj sie czy gdzes moglabys to zrobic