Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie zaręczyny uważacie za najlepsze?

Polecane posty

Gość gość

Chyba zabiłabym mojego faceta gdyby zrobił publiczną szopkę. Na youtube trafiłam na filmiki typu zaręczyny w kinie, albo udawane zatrzymanie przez bandytów. Najpierw dziewczyna posra się ze strachu a potem zaręczyny, no super.... Może jestem nudna ale w życiu bym nie chciała takich szopek. Wolałabym się spotkać w naszym ulubionym miejscu(bez świadków).

Gość gość
Przypomniało mi się jeszcze jak na kafeterii dziewczyna pisała o zaręczynach pod biedronką :D Chociaż nie wiem, czy to nie było prowo.

Gość gość
Jestem za. To jest bardzo intymna chwila i dotyczy tylko dwóch osób,a nie całej rodziny,wujków i dziadków. Jak dla mnie to może mnie poprosić o rękę w deszczowy dzień,gdy za oknem zimno i pada,a my wtuleni w kocyk czytamy lub pijemy herbatę.

Gość gość
mój facet wymyślił żeby oświadczyć się przy rodzinie...w porę się połapałam :p

Gość truskawkowy pocałunek
też uważałam, że to intymna chwila, ale średnio wiedziałam jak powinna według mnie wyglądać. za najlepsze uważam swoje, najpierw obiad, spacer, potem oświadczył mi się nad stawem, z taką przejętą miną, wzruszony mówiący takie piękne słowa. i szczerze mówiąc nie wiem czy ktoś wokoło był czy nie, to się nie liczyło, nikogo nie widziałam...dla nas nie było w tej chwili poza nami żadnego świata.

Gość gość
najlepsze zaręczyny to zdzielić maczugą w łeb i do jaskini

Gość gość
Po pierwsze, zaręczyny oznaczają przyjęte oświadczyny. Tradycyjnie są z rodziną i nie ma możliwości aby były niespodzianką. Pokićkały Ci się zaręczyny z oświadczynami. Oświadczyny na forum publicznym uważam za faux pas, pewną presję.

Gość gość
Ja też nie mogę kiedy dziewczyny wrzucają na fb filmy do zaręczyn takie jak ten: https://www.youtube.com/watch?v=TCZ-VOSmblQ i mówią że się popłakały, że marzenie, och ach. Jezu drogi! Ja bym zabiła, nogi z d**y wyrwała mojemu facetowi gdyby mnie naraził na taką publiczną szopkę! Na szczeście on o tym wie :D

Gość gość
Takie jak moje. Najpierw teatr, potem kolacja w restauracji a potem spacer po Krakowie. Znalazł miejsce bez świadków, uklęknął i poprosił mnie o rękę.

Gość gość
13:19 ale koszmar :D Ja już bym leżała w szpitalu. Zemdlałam gdy mój chłopak powiedział, że miał wypadek(chciał mi dogryźć) a co dopiero przy takich jajach... Masakra. Uciekła bym w siną dal o ile bym jeszcze była przytomna.