Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje się w tej chwili okropnie samotna

Polecane posty

Gość gość

Jest coś gorszego niż dom pełny ludzi i taka potworna samotność ? Rodzice-każde w swoim osobnym pokoju , brat uciekł już jak tylko szybko mógł , wyprowadził się Czuje się strasznie , strasznie niekochana Nikomu chyba już nie jestem potrzebna , nie w tym momencie Boje się kochania i uczuć , może to moja wina , mam 18 lat i nigdy nie byłam w związku , chociaż nie jestem brzydka , może tylko głupia przez to wszystko co się dzieje i mnie otacza Na studniówkę pójdę z chłopakiem z papieru , dnie wieczory i noce będę spędzać z przyjaciółką albo znajomymi Czuje się jak w płapce , strasznie się boje sama nie wiem czego , gdyby mi na niczym nie zależało , gdybym się nie bała , skończyłabym wszystko już dziś , ile można wytrzymywać jeśli jest jakaś granica to ją przekroczyłam , jestem totalną wariatką , czuje się w środku jak śmieć poniżana tyle razy przez rodziców pozwalająca na to innym , wiecznie dbam i zadawalam innych szkoda że zapomniałam kiedyś o sobie

Gość gość
ciągle siedzą we mnie złe emocje

Gość gość
ED -Ego -Super Ego. Taka trójca.Chciałbym pomóc ,lecz chyba nie nie potrafię,chociaż rozumię .