Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pati7618

Wstydze sie matki sprzataczki

Polecane posty

Gość pati7618

taka prawda, wstydze sie jej.. Nawet poza pracą nie ubierze sie jakos bardziej elegancko, nie zrobi makijazu, wogole o siebie nie dba :o Wszyscy ze szkoly już wiedza kim jest oja matka, inni mają matki eleganckie, wykstzalcone... Najbardziej upokorzyl mnie nauczyciel na lekcji, ktory mieszka na naszym osiedlu. Perwnego dnia tak ni z gruszki ni z pietruszki wypalil ze widzial dzisiaj moja mame jak sprzątała jego klatke schodową i powiedział jej, że prawdopodobnie bede zagrożona z jego przedmiotu :o masakra

Gość gość
wypowiem sie obszerniej ale powiedz mi prosze...nie wstyd Ci nosic ubrania ktore Ci matka kupila ciezko pracujac?

Gość gość
nie wiem dlaczego się wstydzisz . Widziałam sprzątaczki są często miłe, jedne lepiej lub gorzej ubrane- skromnie. Ja mam o sprzątaczkach raczej dobre zdanie no chyba że poznam ją i coś mi się bardzo nie spodoba. Problem może być w tym że mam inny gust i to co mi się podoba wielu ludziom się nie podoba. Zdania są różne ale nie masz co się przejmować . Ciesz się że mama ma pracę , masz to co niezbędne do życia

Gość gość
Do technikum, mam 18 lat. Nie, moja mama nie kupuje mi ciuchow. Dostaje pieniadze od ojca, który jest po rozwodzie z maka

Gość pati7618
ja pisalam t o powyzej.

Gość gość
a zeby cie szlag trafil goffniaro jedna ! skonczysz jako dno ! skoro juz szacunku nie masz do ludzi ciezko pracujacych ! nic z ciebie nie bedzie ty denna pustaczko! i ch****j ci w tylek i ten leb pusty !

Gość gość
a ja bym sie wstydzila takiej corki jak bym wiedziala co wypisuje na forum 18 lat panna i głupia jak but gumowy wstydz ty sie siebie a nie mamy

Gość gość
pocaluj ojca w kutasa ! za te ciuchy ty pusta pizdo ! on sie wyruchal z inn larwa a matke twa zostawil wiesz co...brak mi slow na ciebie ! wspolczuje twojej mamie ! ze takie dno wychowuje !

Gość gość
ty pewnie i na sprzataczke sie nie nadajesz sprzatac trzeba umiec i ciesz sie ze matka ma prace bo bys nie miala na internet

Gość gość
chyba jestes nie normalna. Ciesz się , ze masz porzadna matkę, która uczciwie pracuje... zawsze moglaby dawac d**y w burdelach wtedy bys sie nie wstydzila?

Gość pati7618
to było prowo pustaki 🖐️

Gość gość
Mialam napisac obszerniej wiec jestem. Troche Cie rozumiem ale tylko troche bo kiedy ja bylam w twoim wieku,moja mama nie dosc,ze nie pracowala to do tego sie nie mylai raczej zawsze zostawiala za soba niekoniecznie ladny zapach w zwiazku z tym.Tragedia. Wiele natomiast dalabym,zeby miec matke ktora pracuje jak np twoja i sprzata. Musisz pamietac,ze jest wiele kobiet i facetow za ktorych naprawde mozna sie wstydzic i w zadnym razie nie swiadczy o tym zawod.Jestes zagrozona z jakiegos przedmiotu...byc moze sama kiedys bedziesz sprzatac za pieniadze:) Zyjesz bardzo przyziemnymi rzeczami...a zycie jest takie piekne.

Gość gość
samaś jest pusta jak studnia bez wody

Gość gość
pati7618, nie masz sie czego wstydzic. Takie kobiety czesto bywaja o wiele uprzejmiejsze i inteligentniejsze niz tzw wyksztalciuchy w ciuszkach z galerii. Pozdrow mame. Rodzicow sie nie wybiera, pamietaj. A ten nauczyciel to po prostu cham i gbur, zrobil to celowo.