Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyskusyjna sprawa

Zmarło dziecko uratowane przez prof. Chazana

Polecane posty

Gość gość
"A ta kobieta,ktora oskarzyla Dr.Chazana nie ma za grosz sumienia." Ta kobieta patrzyła na swoje dziecko które miało pół twarzy patrzyła jak umiera.

Gość gość
I co z tego,ze patrzyla?To zle?Milosc matki do dziecka jest bezwarunkowa,nie tylko kiedy dziecko jest piękne i zdrowe.!

Gość gość
Wielkie hallllloooo z jednostkowego przypadku .Codziennie lekarze popelniaja setki bledów potem dobrze ukrytych.Co za hipokryzja !!!! Jeden siedzi na kafe od rana do nocy i podbija nienawisc do prof Chazana .Czlowieku płaca ci za to ?!?!?!

Gość gość
Tylko, ze nie ty o tym decydujesz. Kazda matka ma prawo do swojej decyzji zgodnie z prawem. Chcesz zmian zmien prawo ale nie mów innej kobiecie co ma czuć bo kim ty jestes zeby za kogos decydowac.

Gość gość
Jakoś nie potrafię zrozumieć postępowania tej kobiety, na jakim portalu czytałam, że jest z Warszawy, więc teoretycznie powinna wiedzieć że są też inne szpitale...a to że x lat nie mogła mieć dziecka, więc pewnie u x lekarzy była, klinika leczenia niepłodności jeśli to faktycznie in vitro było...i ona uczepiła się tego Chazana i nie poszła do innego szpitala, no niewiarygodne...kobiety starające się latami o dziecko mają dużą wiedzę, wiedzą co i jak...nie wykluczone że ją ktoś podpuścił, żeby Chazana zaatakować, a może i o kasę chodzi, trudno sobie wyobrazić że kobieta w takiej sytuacji może tak myśleć, ale już nic mnie nie dziwi...

Gość gość
aborcja powoduje ból wyrywanie rak i nóg z tułowia jest lepsze gdy umierał bez bólu po urodzeniu

Gość gość
Zal mi tej kobiety nie dość ze straciła dziecko to jeszcze wszyscy ja oceniaja. Przeciez nikt z was nie wie co zrobiłby w podobnej sytuacji.

Gość gość
w pl mozna dokonac aborcji w 3 przypadkach ale do 2 miesiaca zycia. Poźniej jest zabroniona. w 2 mc dziecko nie ma rąk ani nóg. Ten niemy krzyk to dziecko jest w 5 czy nawet późniejszym miesiacu

Gość gość
jest ograniczenie czasowe do 12 tyg w każdym przypadku. Gdyby nie było to matka usunełaby dziecko. nie zrobiła ttego go chazan przedłuzał i nie zdazyła

Co wy tam wiecie leszcze o skrobaniu? Skrobałam się i będę się skrobała ile będę chciała i nikt mi nie zabroni bo stać mnie na to leszczyki na zasiłku :D

Gość gość
Ok niech nie bedzie aborcj.tylko niech wtedy panstwo placi na rechabilitacje i leki dla takiego dziecka.a wiadomo ze to tanie nie jest.wtedy inaczej byscie gadali jakby panstwo podnioslo podatki

Stanowisko Zgromadzenia Parlamentarnego Rady Europy z 7 października 2010 r. mówi, że żadna osoba, szpital ani instytucja nie może być zmuszona, pociągnięta do odpowiedzialności lub dyskryminowana w jakikolwiek sposób, z powodu odmowy wykonania lub udzielenia pomocy przy zabiegu przerwania ciąży

Szpitala Bielańskiego. Tam jednak stwierdzono, że termin 24 tygodni minął pięć dni wcześniej. Tymczasem prof. Chazan wskazał, że wg niego, w sytuacji tak dużego uszkodzenia płodu, maksymalny termin wykonania zabiegu przerwania ciąży może być wydłużony http://m.onet.pl/wiadomosci/kraj,21645 czyli jednak wskazał

Gość gość
Zmarło dziecko URATOWANE no uratował, ze hoho. Kpina. Jeszcze prof. Dębski opowiadał jak żonie Hazna skrobał dziecko z Downem i sam Hazan go o to prosił, bo "wiesz, to jest inna sprawa".

Gość dr_Misjonarz
Ludzie yes, yes, yes ... będzie w końcu II część : "Wyspa dr Hazano" ... "Ch" w ang. nie stosuje się niestety :( Już piszą w Wa-wie z Min. Zdr.. Prez Wa-wy scenariusz. Potem tylko Boooolywood

Gość gość
Bóg dał ludziom rozum i naukę niestety niektórzy o tym zapominają a przede wszystkim o tym że Bóg jest miłosierny

Gość gość
jest miłosierny szczególnie dla tego co nie powinien w XXI wieku leczyć, praktykować, nauczać, piastować czegokolwiek chyba że w Tybecie klucz do kibla