Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

depilacja na zero czy paseczek?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Ch艂opie jak ty nie widzisz u niej bioder, to jeste艣 chyba 艣lepy.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lady x
A wy to macie w domu zony (partnerki) o idealnej figurze. Nie jestem 18-tka, tylko 30-tka. Ale mojej figury sie nie wstydze. Stalego partnera nie mam, bo po co. Krytykowac, ale gdyby byla okazja to byscie sie na mnie przejechali.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 przelotem
Lady Ja Ciebie nie krytykowa艂em, wi臋c nie uog贸lniaj. Doceni艂em twoj膮 kobieco艣膰, a nawet stan膮艂em w Twojej obronie i pr贸bowa艂em go艣ciowi uzmys艂owi膰, 偶e nie ma racji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lady x
Super, dzieki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 przelotem
Lady Wiem, 偶e nie jeste艣 osiemnastk膮 , bo to wida膰 na zdj臋ciu:) Zreszt膮 czy wiek jest najwa偶niejszy? Tyle mamy lat; na ile si臋 czujemy. Nie wstydzisz si臋 figury i to jest najwa偶niejsze:P A ten palant, to by艂 jaki艣 gimnazjalista i on si臋 ogl膮da za m艂odszymi, bo nie wie tego, 偶e na seks najlepsze s膮 panie w Twoim wieku. Ale kiedy艣 do tego sam dojdzie:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i tak trzyma膰 - jw. u nas wa偶na jest zmienno艣膰, zaskakiwanie. Zazwyczaj jaki艣 paseczek, tr贸jk膮cik pozostaje, ale zawsze srom jest zupe艂nie ods艂oni臋ty. Kiedy艣 tylko partner za偶yczy艂 zgolenia na zero - mieli艣my spotka膰 si臋 w saunie z przyjaci贸艂mi i powiedzia艂, 偶e b臋dzie to taki ostateczny dow贸d otwarto艣ci i zaufania. Ca艂kowiete ods艂oni臋cie intymno艣ci - si膮艣膰 i swobodnie u艂o偶y膰 nogi, bez zaciskania, bez ukrywania delikatno艣ci p艂atk贸w. By艂o naprawd臋 przyjemnie z pe艂n膮 swobod膮 i wzajemno艣ci膮 innych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Lady x Cipka jak cipka ale kobieto jakie Ty masz straszne rozst臋py na brzuchu i w g贸rnej cz臋艣ci ud ! :O:O M贸wisz, 偶e masz 30 lat ? Brzuch masz jak 60 latka przez t臋 pop臋kan膮 sk贸r臋 :(:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Eksperci sie znalezli.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Lady x-ale jeste艣 g艂upia. Trzeba krytykowa膰.Takie czasy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mia艂o by膰 do go艣cia z 20.46(sory Lady)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Niezla.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na pla偶e w lecie - na zero. W zale偶no艣ci od otoczenia, ale zdarza si臋 pla偶owanie ca艂kiem nago. Nawet u nas - dobrana paczka, ustronne miejsce, grajdo艂ek dalej od wody i swoboda. Na g艂adko praktyczniej (piasek nie zaczepai si臋 w艂osk贸w) i nago艣膰 jest bezczelna, jak okre艣la m贸j facet. Balsam albo oliwka i cia艂o pi臋knie si臋 prezentuje we wszystkich detalach. Nic nie zak艂贸ca tajemniczego za艂amania wzg贸rka 艂onowego. Dla nas to ca艂y czas emocje bo do niedawna obowi膮zywa艂a u nas zasada - na pla偶y ze znajomymi toples i stringi z mini mini przodem ok, luz. Ale poni偶ej wzg贸rka to intymno艣膰 tylko dla nas. Wysz艂o tak, 偶e jak ta ostatnia granica pad艂a, to perwersyjnie lubi臋 si臋 ods艂oni膰, np. pokaza膰 偶e "zakwitam" - pod wp艂ywem jakiego艣 skojarzenia wysuwaj膮 sie p艂atki z bu艂eczki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Paseczek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
oczywi艣cie na g艂adko i balsam, po co ten pasek. Pipcia jest sama w sobie pi臋kna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja zauwa偶y艂am we W艂oszech i Hiszpanii, 偶e coraz cz臋艣ciej kobiety nie depiluj膮, tylko przystrzygaj膮 sobie. Mo偶e chodzi o to, 偶eby na pla偶y takie przystrzy偶one troszk臋 zas艂ania艂y przerw臋, nie wiem, ale W艂oszki i Hiszpanki w艂a艣nie tak sobie robi膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem zwolennikiem g艂adkiej,nagiej i moja partnerka od lat tak goli.Ale co kraj to obyczaj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dok艂adnie tak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zauwazylem ze wiekszosc nastolatek goli sie na zero.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zawsze na zero ja i m膮偶 bo podczas lodzika i minetki przeszkadza.Do tego idziemy razem na ka偶de badanie i m臋偶a mam przy calym badaniu obok siebie wi臋膰 mam bez zarostu to samo do porodu m膮偶 mnie wyg艂la艂 i wspieral przy nich.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Go艣膰 21.10 Maniak-ginekolog po liftingu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A dlaczego tak s膮dzisz? Nie my艣li tak jak ty to jest kto艣 maniakiem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tylko na g艂adko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam 12 lat i ogolilam na zero. Po prostu chcialam sprobowac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To teraz zobaczysz jakie mocne i ile b臋dzie Tobie odrasta膰. Koszmar !

Udost臋pnij ten post