Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego chłopak nie stara się o swoją dziewczynę?????

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak jednym słowem chyba ma mnie w d.. zero uczuć, zero przytulenia, za ręke nawet mnie nie złapie, na wakacjach bylismy sami w chorwacji i byłam jak koleżanka dla niego..tłumaczy ze skoro ja jestem taka bez uczuć to on nie będzie się ścierał

Gość gość
słyszałaś kiedyś takie słowo "GODNOŚĆ"? jeśli nie to sprawdź w słowniku

Gość gość
no i bardzo dobrze idiotko głupia, co ty myślisz, ze księżniczką jakąś jestes i faceci mają latać jak te psy za kobietą, a wy totalnie NIC? chociaż nie, sory, czasami z wielkiej łaski dacie d/u/p/y i to wszystko... paszła won glizdo tępa

Gość gość
Czyli co mam go zostawić i juz? sama tez nie jestem idealna..nie wiem co myslec juz,ale chyba nie zalezy mu albo faceci tacy sa juz -

Gość gość
Czyli co mam go zostawić i juz? sama tez nie jestem idealna.. xxx a teraz zaczynasz sobie wmawiać, że to twoja wina - typowe dla stłamszonej, głupiej polskiej dziewczyny

Gość gość
To chyba tobie nie zalezy skoro nie okazujesz mu uczuc... Jesli jest sie w zwiazku to kazdy powinien sie starac zeby wygladalo to jak najlepiej, a nie ze facet lata za ksiezniczka, ktora ma go gdzies. Dziwisz sie, ze tak postepuje skoro ty go traktujesz identycznie? Kazdy normalny facet szybko by zrezygnowal z takiej relacji.

Gość gość
mi zalezy, ale jemu jak sadze nie- co nie motywuje do starania sie, zreszta siłą rzeczy na zlosc nie można tak długo robic..wiec wniosek chyba jeden - nie czuje nic do mnie juz;-(

Gość gość
czujesz sie przy nim swobodnie jak przy samej sobie? jak nie to nie ten, nie badz z kims na sile chociaz nie macie o czym gadac

Gość gość
No to pokaz mu, ze ci zalezy. :o Jego stwierdzenie, ze jestes bez uczuc i ze nie bedzie sie staral chyba nie wzielo sie znikad. Spotkalem sie kiedys z kobieta, ktora zachowywala sie tak jak ty, okazywalem jej uczucia, a ona tylko sie usmiechala i nic wiecej. W koncu mialem powyzej uszu jej obojetnosc i ja olalem, a ona dopiero wtedy "obudzila sie", stwierdzila, ze jej zalezy i przeprasza. Ale i tak juz bylo za pozno. 🖐️

Gość gość
aa długo jesteście razem?

Gość gość
3 lata razem, na początku było super, teraz od dłuższego czasu on nie wie o co mi chodzi jak sie upominam o jakis głupi gest z jego strony, nie wezmie mnie za rekę, nie przytuli nawet jak sami jestesmy..nic. gadac mamy o czym w sumie, czasami cisza tylko..

Gość gość
ja z chłopakiem tez jestem 3 lata jakos nic się nie zmieniło w tym temacie tyle ze może ty tez okaz trochę uczuć a nie twierdz ze tylko od niego to zależy ;p

Gość gość
hmm zobacze ale mam przeczucie ze on juz tak sie nauczył, przyzwyczaił i raczej na 100 % nie bedzie wiekszych zmian u niego, i co wtedy mi zostanie...samotnosć i to w wieku 29 lat;-((((

Gość gość
a nie możesz sama się przytulic wziasc za reke seksownie się ubrać i jakos go zachecic żeby było jak wcześniej?

Gość gość
Robie tak, na ubiór mój nie zwraca uwagi w sumie nigdy nie powiedzial ze ładnie wyglądam;-( czy krótka sukienka czy golf w zimie to i tak nic

Gość gość
masakra to jakiś dziwny jest;p

Gość gość
kazdy ma swoje zdanie, nie mam z kim pogadac bo wstydze sie, w sumie zadnej przyjaciólki, same kolezanki, jakies forum mi pozostalo i wygadanie sie, nie wiem mam moze za duze wymagania

kopnij go w doope i po sprawie heh, ale ty tego nie zrobisz bo on jest taki przystojny gdyby walnął z liścia twoją matkę też być go poparła takie dziś głupie kobiety mamy