Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lepiej sobie do zwiazku wziac brzydule ktora bedzie

Polecane posty

Gość gość

wam wdzieczna ze z nia jestescie

Gość gość
Nic bardziej mylnego. Byłem z bardzo przeciętną dziewczyną, która miała masę kompleksów na punkcie swojego wyglądu i przez długi czas nie wierzyła mi, że chcę z nią być. Po jakimś czasie stwierdziła, że to nie ma sensu i zostawiła mnie dla niskiego, grubego i brzydkiego faceta. :)

Gość gość
leoiej nie byc w związku z nikim, jeśli traktuje się kogoś jak przedmiot (i nie chodzi o ocenianie po wyglądzie..)

no właśnie zgadzam się . a nie lepiej abyś miał fajną dziewczynę z wyglądu i z charakteru i nie chciała by od ciebie odejść z różnych powodów ?

Gość gość
Fajne wysoko sie cenia i maja wymagania a brzydka wypierze zaopiekuje sie Tobą zrobi obiadek itd.

Gość gość
A czemu nas obrażasz?Brzydkie tez maja prawo do zwiazku seks to nie wszystko.

wygląd to sprawa 2 planowa . i nie nie jest to prawda ;D znam kobiety i dziewczyny w wieku od 15-30 lat które są brzydkie jak noc ale mają za wysoką samoocenę a niektóre ładne z niską samooceną :D to wszystko od charakteru zależy :D

Gość gość
Trzeba nazywac rzeczy po imieniu life is brutal,to nie zalosne tylko szczere.

Gość gość
Ładne nigdy nie maja niskiej samooceny,one udaja zeby prawic im komplementy.

Gość gość
jak najbardziej ładne maja niską samoocenę, widziałam taka jedna o miała dysmorfofobię a naprawdę była ładna.

Gość gość
To moglas jej nasrac na ryj,....a poza tym faceci inaczej widza urode kobiet skoro była taka zakompleksiona to musi być naprawde szpetna łajzą.

zgadzam się . ale też trzeba brać pod uwagę że może ci się podobać np Anna a ktoś inny nie może na nią patrzeć bo jego zdaniem jest brzydka jak noc .

Gość gość
co ty pierdolisz? nie iwesz, jak ludzie mogą mieć niską samoocenę.. i nie trafia do nich że są ładni.. poczytaj sobie o tym schorzeniu, a potem gadaj. Ładna była właśnie, jak najbardziej

Gość gość
Bo jestes glupia baba i inaczej widzisz urode niz faceci,jakie schorzenie?Jak ktos ma himery i domaga sie komplementow od innych to jest hipokryzja,albo ma jakies powody do tych kompleksów,,schorowany to jest mały mózdzek p**do z*******.

Gość gość
Zadna zakomplekasiona kobieta nie daja tego po sobie poznac,jak juz daje to znaczy ze udaje in nie ma zadnych kompleksów.Kobiety maja lepsza intuicje niz faceci i widza jak inni na nie reagują.