Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

byłem z dzziewczyna na tydzien nad morzem i codziennie seks i picie

Polecane posty

Gość gość

byłem po raz pierwszy ze swoją dziewczyną, ja 23 ona 24, z którą jesteśmy już dwa lata i jest to na poważnie, nad morzem w dziwnowie, nasz tydzień wyglądał codziennie tak samo rano seks, w południe seks, wieczorem seks, rano, w nocy. z przerwami na wyjście na plaże w południe, wieczorem na zachód, albo coś zjeść, nawet jak się budziło któreś w nocy to znowu, momentami już nie mogliśmy wytrzymać a dalej się chciało tak mocno... czego skutkiem jest aż taki silny popęd u nas obojga? takich wczasów nie zapomnimy do końca życia, było wspaniaaaale! jak wróciliśmy do domów to aż głupio było, teraz moja dziewczyna mówi ze chce ze mną zamieszkać bo jej smutno beze mnie. aż penisa mam czerwonego od tego wszystkiego do dziś.

Gość gość
hahha, znam to jak byłem 1 raz na taki wypad, tylko ze my wtedy wgl. moza nie widzieliśmy, znaczy tylko raz w dzień wyjazdu zrobić fotki żeby rodzina nie pomyślała coś ;) no i wtedy zmajstrowaliśmy dzidziusia, wiec teraz niech twoja lepiej test zrobi bo tyle razy to wszystko mozliwe

Gość gość
haha, no to rodzice byliby dumni