Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szok co kumpela powiedziała o swojej siostrze?Pusta?

Polecane posty

Gość gość

Kumpela moja mnie załamała, miałam ją za normalna laske, ale o własnej siostrze powiedziała coś takiego. Ona farbuje na włosy, ale to wygląda głupio, bo czarny kolor włosów już jest niemodny. Tzn. Ja się pytam Twoja siostra farbuje włosy na czarno, a ona tak , ale "łe tam czarny juz jest niemodny"...slepe podąrzanie za moda, dodam, ze jej siostrze ładnie w tym czarnym.....i czy to takie wazne ze niemodne i czy 34 letnia kobieta powinna kierowac sie moda?czy to dziennie?

Gość gość
Ale masz problemy... :D

Gość gość
czy ty jesteś normalna?

Gość gość
znajdz mi tu choc jednego normalnego to pogratuluje:-D

Gość gość
Jasne mam napisac, że umieram na raka to będzie oki? Chciałam wyrazic swoję zdziwienie, jak tępe jest skomercjalizowane społeczenstwo ktore slepo podąza za modą, a nawet moja kumpela nie ma juz własnego stylu. Kocham ludzi niezaleznych i indywidualistów, ktorzy sami wybieraja co chca nosic, a nie co im moda narzuci. Uwazam, tez ze byc modnym na siłe w wieku 34 lat jest głupie, no sorki, bo czy modnę będą kwiatuszki to kolezanka ubierze wszystko w kwiatuszki, nie do kazdego wieku pasuje wszystko. Czemu jest tak mało kobiet po prostu swiadomych swojego ciała i siebie i dopasowujących "mode " do siebie, a nie siebie do "mody".

Gość gość
o boze ale masz problemy:O

Gość gość
Poprzez mode tworzą się sobowtóry, które uważają że są niepowtarzalne, a tak naprawdę gdzie nie popatrzysz jest to samo

Gość gość
Ubrania tracą na wartości. Bo kto pamięta co było modne 5 sezonów temu? Nikt... Ubrań nie traktuje się jako coś co może nas odzwierciedlać , tylko jest przedmiotem który wykorzystujemy by przynależeć do społeczeństwa, co powoduje że całe grupy ludzi stają się jedna wielka masą ubraną w to samo, słuchającą tej samej muzyki i o tych samych zainteresowaniach, które są "na czasie".