Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zalety bycia w zwiazku

Polecane posty

Gość gość

Jakie są według was zalety bycia w związku? Przekonajcie mnie, że nie warto być singlem.

Gość gość
lepiej być singlem

Jestem w związku z moim ukochanym już dwa lata. Mieszkamy ze sobą ponad 1,5 roku. Cóż wiele mówić w tym temacie... Zalety? Gdy się kogoś kocha wszystko staje się piękniejsze. Masz dla kogo żyć.

Gość gość
regularne ******ie innych zalet nie widzę dlatego też jestem singlem :classic_cool:

Gość gość
O ile twoja laska to nie kloda bo wtedy ruchanie staje sie udreka.

Gość gość
jestesmy ze soba 15 lat, i nie wyobrazam sobie zycia bez meza :) zalety to to ze wiekszosc rzeczy robimy razem, wracamy z pracy, wychowujemy syna, jezdzimy razem na wakacje w gory, na narty, razem robimy wieksze zakupy, spotykamy sie z przyjaciolmi, wspolnie spedzamy wieczory np: ogladamy filmy z lampka wina,praca sprawia nam satysfakcje mimo ze pracujemy w roznych branzach, nie wiem czy bedac singlem chcialoby mi sie pracowac i robic to wszystko, chyba nawet fimu nie chcialoby mi sie obejrzec bo zawsze mozna na biezaco go kometowac :)

Gość gość
Po 4 latach w związku mogę powiedzieć że największą zaletą jest fakt że ma się kogoś bliskiego, że już nie trzeba udawać kogoś kim się nie jest, że nie trzeba brać udziału w tym całym cyrku jakim jest zapoznanie nowej osoby, randki, itd... takie poczucie stabilizacji i bezpieczeństwa, że jest ktoś obok komu o wszystkim można powiedzieć.

Gość gość
nie związałbym się z kłodą. Kłody są ino na raz.

Gość gość
oprocz czerpania przyjemnoci ze wspolnie spedzonego czasu, ma sie rowniez poczucie bezpieczenstwa