Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chciałabym być jak anja rubik szczupla

Polecane posty

Gość gość

jak myślicie ile mi zajmnie tyle schudnąć? waże około 80 kilo przy 179? ona ile móże ważyć z 50 max?

Gość prawictwo pospolite 143
ona wazy 52 kg , ale nie jest zgrabna

Gość gość
i sądzisz, że spełniając wizje gejowskich projektantów, będziesz atrakcyjna dla facetów hetero?

rubik jest za bardzo wychudzona ,, Jezeli masz 179 wzrostu powinnaś ważyć około 56 kg

Gość gość
Prawictwo, 179 wzrostu i waga 56 to dla ciebie normalna waga? to jest nadal wychudzenie. Przecież dziewczyna ponad 10 cm niższa jak waży 56 to jest szczupła..

na pewno ma dużo lepsze ciało od rubik .. Rubik nie ma krągłosci , a ta dziewczyna jest bez zarzutu

Gość gość
Na pewno poniżej bezpiecznej normy, skoro to modelka. One MUSZĄ tyle ważyć. Wiec podobają ci się wychudzone modelki, okej, ale nie namawiaj nikogo do niszczenia sobie zdrowia, autorka wątku nie startuje na wybieg.

Gość gość
Gdyby Ania Rubik taka nie była nie byłaby tym kim jest

Gość gość
A ta dziewczyna ma krągłości? gdzie? ma lepszą budowę ogólną od Rubik, d**ę bardziej odstającą, ale to nie świadczy zaraz o tym, że jest to zdrowe... niedowaga to niedowaga!

Gość gość
Równie dobrze można powiedzieć; gdyby modelki plus size takie nie były, nie byłyby tym kim są. Zrozumcie, że świat mody to świat mody, a życie codzienne to życie codzienne. Można być szczupłym, nawet bardzo, ale nie róbcie się na chude szczapy...w imię nie wiadomo czego. motylki z pro any jesteście??

Mam gdzieś czy to zdrowe czy nie .. 72 kg kobieta nigdy nie będzie zgrabna .. Szczupłe dziewczyny wyglądają zwyczajnie lepiej ( oczywiscie nie wszystkie- na przyklad Rubik to porazka) , ale ta pierwsza Pani na filmiku http://www.youtube.com/v/B9bu3ZbSbjw daję rade .

dlatego moja rada do autorki : Chcesz być szczupła to bardzo dobrze , ale nie odchudzaj się aż tak bardzo jak Rubik ( ona ma 179 cm i 52 kg ) Moja propozycja to 56 kg

Gość gość
Prawictwo, ty mózgu to jednak nie posiadasz.. a kto mówi o kobiecie 72 kg? nie trzeba być wychudzoną żeby być szczupłą!!!! Normalna zdrowa waga, dziewczyna 170 cm jak waży nie wiem z 56 to ładnie wygląda..i ma zdrowszą wagę. I tyle.

Gość gość
Przy wzroście 179 powinna ważyć minimum 60-61 kg. Ale ona zapewne nie ma tyle wzrostu.

170 cm i 56 kg to za dużo .. powinno być 170 cm i 50 -54 kg .. Ale nie więcej niż 54 kg

Nie wiem ile powinna ważyć .. Wiem tylko jakie powinna mieć ciało .. Jeżeli masz 58 kg i masz figure jak jedna z dziewczyn z filmików które wkleiłem to nie musisz się odchudzać .. Jeżeli wydajesz się bardziej masywna od każdej z tych Pań , to pora się zaczać odchudzać .

przy 179 cm powinnaś ważyć okol o 65 kilo. A Anija Rubik jet brzydka przez to wychudzenie.

Waga jest nieważna .. Istotna jest figura .. Jeżeli odbiegasz od tych dziewczyn na przyklad masz grubsze uda , to pora przejśc na diete .. One nie są patologicznie szczupłe jak Rubik .. Tylko wyglądają , tak jak powinna prezentowac sie każda kobieta

Gość gość
Prawicwo, a co ty k***a jakimś wyznacznikiem jesteś? będziesz wyliczał dziewczynie cm w udach, bo tobie się chudsze podobają? przestań mącić w głowach

Można ? Można www.youtube.com/watch?v=eVvPduvT1Sw

Podam ci dobrą wagę przy różnym wzroscie 167- 52- kg 179-56 kg 172 - 54 kg

Gość gość
Kobiety chca byc szczupłe albo bo faceci brzydza sie kragłosci.

Te co wkleiłem nie mają krągłosci ? One wyglądają 100 razy lepiej od Grubej Ewy Farny, czy Anji Rubik wyglądajacej jak laska z Oświecimia

Gość gość
Taka mała różnica wagowa? to równie dobrze mogłby być taki sam wzrost... wszystko rozbija się o to żeby była bardzo szczupła i tyle

Okerj musze sie przyznać do błędu .. UJważam , ze ona jest bardzo zgrabna http://www.youtube.com/watch?v=34SxjmUW1HA Jej waga to 58 kg i ma 175 cm wzrostu ..a wymiary 88-63-93 Przyznaje ze przesadziłem z tym 54 kg i 179 wzrostu.. To zależy od osoby . Najważniejsze są w koncu wymiary , a nie masa ..