Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

postępowanie z facetem w związku

Polecane posty

Gość gość

Gdy mamy jakieś kłótnie to odmawiam mu swojego towarzystwa i nie pozwalam się dotknąć. To samo robię gdy czegoś chcę a on się waha. Wtedy zawsze mnie przeprasza, kupuje mi różne rzeczy i tak mnie przekonuje że powinnam dalej z nim być. A wy jakie macie sposoby żeby dostać to czego chcecie?

Gość gość
Żal mi ciebie i twej głupoty. Wasz związek to fikcja. Po co trwać w tej fikcji?

Gość gość
WYRACHOWANA IDIOTKA

Gość gość
to nie fikcja tylko wspaniały związek a żadną wyrachowaną idiotką nie jestem tylko szanuję siebie i zasługuję na najlepsze traktowanie

Gość gość
To masz drugą pizdę, a nie faceta... moja była tylko raz strzeliła focha, po takiej akcji już się do niej nie odezwałem i znalazłem sobie nową :)

Gość gość
mój mnie kocha i robi dla mnie wszystko. Jak się na mnie obraził za to że poszłam z kolegą na wesele to teraz opłaca mi kurs prawa jazdy bo nie miałam na tyle oszczędności. Każda kobieta powinna tak postępować

Gość gość
albo jak chciałam nad morze a on że musi pracować to nie odzywałam się do niego przez tydzień i wyjechaliśmy na wczasy za które w całości płacił on

Gość gość
Bo zawsze sie placi prostytutkom.

Gość gość
ja z nim nie sypiam wypraszam sobie. Czekam z sexem do ślubu

Gość gość
Dostanie dopiero jak podpisze papier o utrzymywaniu cie do konca zycia. Bardzo dobrze robisz. Jeszcze sie rozmysli a ty juz potem sie tak dobrze nie sprzedasz. Wszystkie prostytutki biora zaplate przed a nie po.

Gość gość
jakim prawem nazywasz mnie prostytutką? ja się szanuję a nie jak wszystkie moje znajome co uprawiają sex ze swoimi chłopakami

Gość gość
moze sie szanujesz ale jego to juz na pewno nie robiac takie akcje w zwiazku, a i chamsko majac faceta isc na wesele z innym, na pewno bylo mu przykro

Gość gość
a co w tym złego jak pójdę z kolegom który mnie zaprosił na wesele? Mój wtedy był u rodziny pomagał szwagrowi w czymś tam. To mam w domu siedzieć i czekać na niego?

Gość gość
Wy naprawdę wierzycie w to że są tacy frajerzy na świecie jak opisuje autorka? To jakaś zakompleksiona laska, która stara się jakoś dowartościować, a wy z nią dyskutujecie.

Gość gość
jeśli facet kocha to zrobi dla kobiety wszystko. Wy widać nie jesteście tak kochane i musicie dawać dupy żeby coś dostać

Gość gość
Wymuszać na facecie w ten sposób to dno. Równia pochyła do rozpadu. Jak frajer to wytrzyma trochę. Albo kaleka jakiś plus manipulująca dziwka.

Gość gość
czemu kaleka?Czemu manipulująca? Zasługuję na najlepsze traktowanie i on właśnie taki jest a w zamian chce tylko mojego czasu

Gość gość
Wymuszac na facecie w ten sposob to nie zadne dno tylko manipulacja. To facet co daje na sobie tak wymuszac jest dno.

Gość gość
ja nie wymuszam. On sam z siebie robi takie rzeczy a ja czuję się z tym wspaniale. I wszystkie koleżanki mi zazdroszczą chociaż się do tego nie przyznają. A ja śmieję się z ich głupoty bo one muszą uprawiać sex ze swoimi żeby coś mieć

Gość gość
I tak trzymaj. Facet co sie tak daje i tak na nic lepszego nie zasluguje.