Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mona34

PCOs leczenie w Kielcach i nie tylko.

Polecane posty

Gość Mona34

Witajcie, jakie macie doświadczenie z diagnozowaniem/leczeniem PCOs w Kielcach? Na razie mam podejrzenie, ale w 90% mam wszelkie objawy. Mam skierowanie na Prostą, ale nie wiem kiedy zrobię badania, bo cykle mam w cały świat. Czy przy PCOs miewacie bóle piersi? Ja czekam na USG, bo mam jakieś zgrubienia, tyle, że już kiedyś miałam podobne i podobno mam taką budowę. Ciekawa jestem, czy to też od PCOs Mam 34 lata, bezdzietna...

Gość Mona34
Odświeżam.

Gość KasiaKielce
O ja też jestem zainteresowana, chciałam założyć podobny temat.

Gość KarolinaWW
Metod i leków na PCOS jest kilka. Sama trochę zagłębiałam sie w ten temat i udało mi sie znaleźć informacje o takim suplemencie http://www.inofem.pl/pl/o-produkcie,10045 . Pierwszy raz słysze o Inofemie ale mam nadzieje że dostane go u siebie w aptece, bo moze to pomoże mi na niektóre problemy.

Gość nitka85
oj pomoże pomoże:) ja sama jestem pcos-owiczką i żałuję, że dopiero w tym roku ten inofem odkryłam!!!!! Gdybym znała go wcześniej, moje życie byłoby o niebo łatwiejsze i przyjemniejsze!

Gość owsiana90
O widzę, ze inofem jest dość dobrze znany:) Ja piję go już dwa miesiące i czuję się trochę lepiej :) nie mam już wahań nastroju i waga już się nie podnosi. Niedlugo idę na badania i dowiem się jak tam moje hormony, mam nadzieję, że się uregulowały.