Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierdziowka pospolita

ciagle pierdze

Polecane posty

Gość pierdziowka pospolita

ludzie ja juz nie moge, od paru lat mam takie problemy, ciagle wzdecia, zaparcia, moje pierdy sa takie smierdzace, ze sama ze soba nie moge czasem wytrzymac... tydzien temu poznalam fajnego faceta, spedzilam u niego noc, rano sie tak spierdzialam (wiem ze to slyszal - nic nie skomentowal, nie zasmial sie, nie wiem jaki ma do tego stosunek) nie wiem jak mu spojrze teraz w oczy, chyba sie wiecej do niego nie odezwe tak mi wstyd. Mam ochote zamknac sie w domu sama, nigdzie juz nie wychodzic, z nikim nie miec kontaktu, tylko przez internet. Espumisany i te inne mi nie pomagaja, picie ziolek tez nie, nawet zadna dieta (moge nie jesc caly dzien, a gazy i tak sa). Co robic? Jak tak dalej pojdzie to naprawde popelnie samobojstwo, juz jestem przez to samotna.

Gość gość
Tydzien temu poznałaś faceta i już była nocka.Dobra jestes :):):) hahaha No to masz problem

Gość gość
To dobrze ze pierdzisz,gdyby nie ten dech to by człowiek zdechł

Gość szukaj fetyszysty
poszukaj sobie faceta fetyszystę takiego co lubi jak babki pierdzą Ty będziesz szczesliwa, że możesz sobie ulzyc i masz kochającego partnera, którmu to nie przeszkadza, a on będzie z Tobą w siódmym niebie ;)

Gość gość
każdy pierdzi czasem :) a niektórzy robią to po prostu częściej - widać taki juz Twój urok :)

Gość gość
Nie jej urok tylko przy silnym zakwaszeniu ,albo zatoksycznieniu przewodu pokarmowego tworza sie procesy gnilne,fermentacyjne i gazy musza gdzies wyjsc,dobrze ze ci sie nimi nie odbija :)

Gość gość
Przyprawy to częsta przyczyna pierdzenia.

Gość gość
pij rumianek codziennie na noc, to ma byc ostatnia rzecz jaka wypijesz przed snem. przynajmniej w nocy nie bedziesz popuszczac, a rano do lazienki skoczysz jak on bedzie jeszcze spac i sobie ulzysz;) sprawdzone, pomaga

Gość gość
bezapelacyjnie trzeba oczyscic jelita i odkwasic organizm,to jest pewien proces

Gość gość
Jejku przy mnie mogłabyś pierdzieć do woli w każdej sytuacji. Ja uwielbiam gdy dziewczyny przy mnie pierdzą!

Gość gość
A szczególnie gdy pierdza z rozkoszy mmmmmm,cudownie