Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Wasi faceci przywiązuja wage do pieniedzy

Polecane posty

Gość gość

moj maz zarabia bardzo dobrze, ale w ogole tego po nim nie widac. Po calej z reszta rodzinie nie widac tego, ze na wiele nas stac .Ale tylko teoretycznie, bo oszczedzamy na wlasny dom bez kredytu. Moj maz niczego sobie nie kupuje, nie wydlaby na siebie wiecej niz 100 zł i to tylko jesli juz koniecznie musi . Nie lubi gadzetow, nie ma zadnej wiekszej pasji wiec nie wydaje na sporty np. Itd

Gość gość
szanuje, jak najbardziej.Tylko uwazam, ze przesadza bo np dam mu 5 zlotych na slodkie bułki czasami ( wiem wiem, ze jak dziecku) i ON tego nie wydae. Prawie nigdy, bo po co, jak w domu cos slodkiego bedzie ;)

Gość gość
To przynajmniej tak nie tyje :D

Gość NudaWpracy
Zazdroszczę! Mój jest strasznie rozrzutny, ile ma tyle wyda. Lubi co chwile jakieś ubrania sobie kupić, buty i ciagle by do kina czy na basen chodził i lubi jeść na mieście ech kiedyś dostawał wypłatę do ręki i było dobrze bo oddawał wszystko a ja gospodarowalam pieniędzmi i zawsze na wszystko było i zostawało a teraz jak dostaje przelew na konto i płaci karta to jest tragedia, zarabia więcej a jeszcze mu brakuje. Chyba zacznę przelewać jego wypłatę na swoje konto.

Gość gość
a ja wcale ci nie zazdroszczę takiego sknery... żeby sobie bułki nie kupić bo szkoda? i tak chodzi w kilkuletnich, spranych jeansach, koszulkach?