Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj chlopak chce zebym byla chuda

Polecane posty

Gość gość
Zależy jaką kto ma budowę ciała. Sa dziewczyny szczupłe z natury, one mają drobniejszą sylwetkę i będąc wysokimi i ważąc poniżej 50 kg wyglądają ładnie. Ale jeżeli ktoś waży normalnie (bez odchudzania) 60-70 kg to jeżeli schudnie do tych 48 będzie wyglądał okropnie-tzn. bardzo wystające kości, nienaturalna twarz itd. Przy takim wzroście autorka mogłaby schudnąć max 10 kg, a do 48 kg to byłoby prawie 20 kg, wyglądałaby okropnie, wiem co mówię. Moja koleżanka tak schudła, nosiła rozmiar 40-42, a teraz 34...skóra i kości

Gość gość
Siwiec jest idealna, bo ma sztuczne cycki. Sylwetkę ma ładną, ale nie każda dziewczyna przy takiej sylwetce będzie tak wyglądać.. niektóre bęða wyglądać za chudo i 4-5 kg więcej by sie przydało

Czuły_Krzysiu czy Ty się dobrze czujesz ze sobą do cholery?!! Masz jakiś nienormalny obraz kobiety ze szmatławców w głowie!! Puszczalskie panienki są dla Ciebie wzorem?! Tak?? To co tutaj robisz? Won!!! A Ty kochana weź głęboki wdech i się nie przejmuj tak. Co do parametrów to wszystko mieści się w zdrowej normie. Nie masz po co chudnąć, a jeśli ktoś Cię do tego zmusza to niech sam schudnie...Uwierz mi jesteś warta czegoś więcej, zasługujesz na o wiele więcej! I zastanów się...mieszkasz z nim jakiś czas i są już jadowite docinki a wyobraź sobie jakby miało tak być całe życie. Pomyśl czy tego chcesz. Może przydałaby Ci się zmiana, ale nie w wyglądzie tylko zmiana faceta.

Nie żartuj niby jaki chłopak ją zechce? Chyba, że bogata z domu to może na to się skusi no bo przecież na słoninę nie poleci.

Gość gość
Oj Krzysiu zechce i to nie jeden:) Ja jestem niższa-164 cm, ważę 59 kg i zawsze miałam powodzenie i to u fajnych facetów, znalazłam męża, także autorka też znajdzie. Idąc za Twoim tokiem myślenia tylko bardzo szczupłe dziewczyny byłyby w związkach i zakładały rodziny, a tak przecież nie jest :)

Skoro dla faceta liczy się tylko wygląd, to zależy mu tylko i wyłącznie na seksie a nie na zbudowaniu rodziny. Jak kolego dojrzejesz to wtedy się wypowiadaj :) Każdy facet ma swoje gusta i to że jesteśmy różne jest fajne. A teraz wracaj kolego do swojego świata pełnego pustoty :)

Miałem do wyboru grubszą ale inteligentną ambitną dziewczynę i chudą szarą myszkę to wybrałem tą drugą. Po prostu nie mogłem znieść cielska tej pierwszej. Tych fałd tłuszczu. Skrzydeł na ramionach (grubi mają taką wiszącą skórę na ramionach).

Gość gość
jakich k***a fałd tłuszczu? przecież ta dziewczyna nie ma nadwagi!!

Gość gość
Krzysiu - ty żadnej nie miałeś do wyboru

Po pierwsze nie pisz tak jakbyśmy wszystkie były tutaj upośledzone, bo to że jesteś facetem nie oznacza, że możesz się wywyższać. Po drugie jesteś bezczelny do reszty! Wypisujesz tutaj takie brednie, że słów brak!!! Osoba, która stworzyła ten post w ogóle nie jest gruba. Jest na pewno piękną kobietą:)) Za którą trzymam kciuki już teraz, bo wiem że przemyśli i mądrze wybierze! A Ty Krzysiu skoro wybrałeś szarą myszkę to czemu narzekasz, że ubiera się ona jako nastolatka?? Tylko wymagasz i wciąż wymagasz i chcesz żeby inni się zmieniali. Zacznij od siebie!!!

Gość gość
Rzuc go ! Normalny mezczyzna chce otylej kobiety

Gość gość
E tam Krzysiu ma racje,a kobiety które twierdza że maja powodzenie przy 164 i 59 kg powodzenie też zalezy od sposobu bycia,jesli zachowujesz sie kokieteryjnie to nikomu niektórym nie będzie przeszkadzac to ze nie podobasz im sie,w jednorazowym seksie uroda sie nie liczy.Ja znam dziewczyne która jest grubsza od Liszowskiej z twarzy nie zbyt c8iekawa wysokie czoło,ale jest wytapoetowana jak tapeta na scianie i ma jakieś tam powodzenia bo wydaje sie łatwa.

I najlepiej jakby jeszcze miała inne choroby np. cukrzycę, astmę, raka, hiv itd bo OTYŁOŚĆ TO CHOROBA. Co się dziwić, że chłopak chce zdrową laskę? Może nie widzi mu się to, że za 10lat będzie jej musiał wszystko podawać do łóżka bo się roztyje i nawet z domu już nie wyjdzie.

Gość gość
Autorko masz dobra wage ale nie wiadomo czy i tak jest w praktyce,ale mysle ze masz sylwetke w porzadku.Jesli jako uwazasz ze wygladasz dobrze podobasz sie sobie to nie słuchaj go,widze ze lubi chude laski to niech poszuka taka kruszynke chyba ze Ci na nim bardzo zalezy.

Gość lejn
oj, chuda jesteś. ja mam 178 cm wzrostu, ważę 76 kg i nie jestem gruba.

"chyba ze Ci na nim bardzo zalezy. " x I tu jest sedno tematu. Dla polskich księżniczek ważniejsze jest sadło i to aby dobrze się najeść. Co z tego, że wygląda jak locha i ledwo się rusza. Do tego jak ktoś jej zwróci uwagę to się unosi honorem bo jak to? Ja się sobie podobam. Szybciej rzucę chłopaka niż moje kebaby. Widać, że polki bardziej kochają kebaby i naleśniki niż swoich facetów.

Gość gość
Faceci lubia super szczupłe kobiety,kochasz go mocno to sie dostosuj a jesli dobrze sie czujesz w tej wadze to olej to.Musisz sie zastanowic co Ty chcesz,albo on albo twoje samopoczucia.

Gość gość
jak facet każe ci się odchudzać, przefarbować, inaczej ubierać to znaczy, że nie chce być z tobą, tylko z jakąś laską którą sobie wymyślił - a ty masz się dostsować do jego wyobrażeń - będziesz po prostu atrapą, podróbą, bo takiej jakiej chciał nie mógł zdobyć to chce sobie zrobić podróbkę!

Gość gość
Krzysiu - ona nie ma nawet nadwagi, więc spieprzaj z tą otyłością.