Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

brak mdlosci, wymiotow

Polecane posty

Gość gość

Witam was . Mam do was pytanie czy wierzycie w te przesady typu " jak w ciazy masz mdlosci to dziewczynka a jak nie masz to chlopak " albo z wygladem kobiety ? przy pierwszej ciazy twarz mialam zmasakrowana spuchnieta i wgl masakra od 8 tyg ciazy wygladalam jak potwor , brzuszek mialam skromny jak na chlopaka wymiotow ani mdlosci tez nie mialam wiec tak jak sie mowi na chlopaka, no ale twarz jak na dziewczynke , a no i podobno jak jest sie w ciazy i plec meska to ciazko ciaze utrzymac a ja od 6 tyg lezalam w szpitalu. Teraz czuje sie wspaniale znowu nie mam mdlosci mam twarz normalna zadnych krwawien ani plamien jedynie ciaza troche opozniona o 2 tygodnie wedlug OM 10 tydz .. Dziewczyny ! powiedzcie ze jest tu jakas byla ciezarna badz ciezarna ktora nie ma mdlosci a ma dziewczynke ktora pokaze mi ze to sa glupie bzdety. Bo ja glupia zaczynam w to wierzyc a chcialabym miec teraz corke !! jedynie to mi pasuje ze od poczatku nie mialam zadnych krwawien ani nic .. a z synkiem caly 1 trymestr mialam krwawienia

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować