Gość gość Napisano Lipiec 10, 2014 Witam was . Mam do was pytanie czy wierzycie w te przesady typu " jak w ciazy masz mdlosci to dziewczynka a jak nie masz to chlopak " albo z wygladem kobiety ? przy pierwszej ciazy twarz mialam zmasakrowana spuchnieta i wgl masakra od 8 tyg ciazy wygladalam jak potwor , brzuszek mialam skromny jak na chlopaka wymiotow ani mdlosci tez nie mialam wiec tak jak sie mowi na chlopaka, no ale twarz jak na dziewczynke , a no i podobno jak jest sie w ciazy i plec meska to ciazko ciaze utrzymac a ja od 6 tyg lezalam w szpitalu. Teraz czuje sie wspaniale znowu nie mam mdlosci mam twarz normalna zadnych krwawien ani plamien jedynie ciaza troche opozniona o 2 tygodnie wedlug OM 10 tydz .. Dziewczyny ! powiedzcie ze jest tu jakas byla ciezarna badz ciezarna ktora nie ma mdlosci a ma dziewczynke ktora pokaze mi ze to sa glupie bzdety. Bo ja glupia zaczynam w to wierzyc a chcialabym miec teraz corke !! jedynie to mi pasuje ze od poczatku nie mialam zadnych krwawien ani nic .. a z synkiem caly 1 trymestr mialam krwawienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach